2024.07.27.

Nagy csatát nyert meg a Nógrádsipek

Az utolsó pillanatokban beszedett gól okozta a Cered vesztét.

Múlt vasárnap a Ceredet fogadta a Nógrádsipek a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának tizennyolcadik körében. Álomszerű rajttal rukkoltak elő a hazaiak, nyolc perc alatt kétszer is betaláltak. Egy ideig még nem találták a ritmust a látogatók, így az összecsapás kétharmadának letelte után ismét gólt kaptak. Még a szünet előtt jött a szépítés, majd rögtön a második etap elején tovább faragtak hátrányukból a vendégek. A hajrához érve érkezett az egyenlítés, de jött még egy csavar a történetben. Az utolsó pillanatban Pityi eredményes tudott lenni, így végül négy háromra győztek a ‘sipekiek.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 18. forduló:

Nógrádsipek SE-Cered VSE 4-3 (3-1)

Vezette: Nyerges K. (Gecse Z., Homoki G.)

Nógrádsipek SE: Csampa – Galcsik, Pityi, Farkas, Balázs K. – Csernák, Percze (Végh F., 60.), ifj. Kelecsényi (id. Kelecsényi, 86.), Boros (Kovács B., 60.) – Veréb, Csizek (Deák L., 60.). Játékos-edző: id. Kelecsényi Gábor.

Cered VSE: Kapás – Tősér A., Tomon, Pap, Bolla (Danyi, 13.) – Tősér D., Simon B. Oláh F., Simon Zs. – Kovács B., Radics. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Sárga lap: Kovács B., ill. Simon B., Tomon

Gól: ifj. Kelecsényi (6.), Boros (8.), Galcsik (33.), Pityi (90.), ill. Radics (37.), Kovács B. (47.), Simon Zs. (83.)

Jók: Csampa, ifj. Kelecsényi, Pityi, Farkas, ill. az egész csapat

id. Kelecsényi Gábor: Egy nagyon jó, sportszerű meccsen, három nullás vezetésünket növelhettük volna, ehelyett a jól játszó vendégek egyenlíteni tudtak. A végjátékban egy pontrúgásból mi tudtuk megszerezni a győzelmet. Jenőnek gratulálok és sok sikert kívánok csapatának!

Horváth Jenő: Az első félidőben, mint Csipkerózsika, álomba szenderültünk és gyors egymás utánban kaptunk három potyagólt… A második félidőben sikerült felébrednünk és harcias játékkal kiegyenlítenünk. Az utolsó percben azonban sikerült vereséget szenvednünk. Úgy gondolom, innentől már nincs mit vesztenünk. A középmezőny vált csak elérhetővé, de bízom benne, hogy a hátralévő meccseken még tudunk győzelmeket aratni és szurkolóinkkal együtt örülni. A Nógrádsipeknek kívánunk további sok sikert!

A bajnokság aktuális állása: