2024.05.03.

Lejátszotta első meccsét a Salgó Futsal Club

Hatvanban vívott gyakorló mérkőzést a frissen megalakuló Nógrád vármegyei csapat.

Korábban beszámoltunk róla, hogy immáron régiónk keleti részének is lesz férfi felnőtt futsal csapata. A következő idényben a Heves vármegyei szervezésű NB III-ban fog versenyezni a Salgó Futsal Club. A héten lejátszotta első edzőmérkőzést is az említett alakulat, Hatvanban lépett parkettre a Bazsányi Péter által irányított társulat.

Felkészülési mérkőzés:

Hatvani Szabadidősport SE-Salgó Futsal Club 3-2

A Salgó Futsal Club kerete: Horváth Bálint, Sirkó Zétény, Kárász Sándor Kristóf, Czigler Benett, Szokács Dániel, Lehoczki Erik, Bazsányi Péter, Kayode Oladunjoye, Katona Balázs, Kurcsik Gergő, Jedlicska Balázs. Játékos-edző: Bazsányi Péter.

Gól: Oladunjoye, Czigler

Bazsányi Péter: – Akadt néhány hiányzónk, ettől függetlenül jól szolgálta a felkészülésünket ez az edzőmeccs. Az ellenfélben több, NB-s vagy első osztályú múlttal rendelkező rutinos játékos is szerepet kapott, fiatalokkal karöltve. Van még hová fejlődnünk, de úgy gondolom, jó úton járunk. A bajnokság rajtájig számunkra még több, mint két hét van, mivel az első fordulóban szabadnaposak leszünk. Így egy plusz hét áll rendelkezésre a hiányosságok pótlására.