2024.07.27.

Remekelt az Építők

Az öt gólig jutó Budveszel Benett vezérletével intézte el az Érsekvadkertet a salgótarjáni csapat.

Múlt vasárnap Diósjenőn fogadta az Érsekvadkert az Építőket a vármegyei élvonal tizenkilencedik körében. Támadóbban lépett fel a salgótarjáni csapat, a fölény pedig az első negyedóra után góllá is érett. Nem sokkal a szünet előtt Budveszel Benjámin büntetőjével tovább nőtt a különbség, de még az első félidőben Bozsó szépített. A második felvonás derekától kezdve fokozatosan eldőlt a meccs, aminek az lett az eredménye, hogy beleszaladtak a késbe a házigazdák. A remek napot kifogó, mesterötösig jutó Budveszel Benett vezérletével könnyed, hat egyes győzelmet tett zsebre Csatlós Tamás legénysége.

Megyei I. osztály, 19. forduló:

DJ-Mobitel-Érsekvadkert SE-Építők KC 1-6 (1-2)

Diósjenő, műfüves pálya, 50 néző. Vezette: Nyerges K. (Homoki G., Pál A.)

DJ-Mobitel-Érsekvadkert SE: Tóth R. – Cseri, Benyó, Gréczi, Gyenes – Dávid M. (Farkas, 87.), Balga (Bella, 87.), Sipeki (Keresztes, 72.) – Szabó L, Pistyúr, Bódis (Kovács Z., 66.). Vezetőedző: Nyikos József.

Építők KC: Hegedűs – Szabó J., Ökrös, Német (Tőzsér G., 79.), Tőzsér L. – Dániel Z. (Klajban, 51.), Baranyi D. (Kollár, 74.) – Budveszel Benjámin (Palotai D., 79.), Gyetvai, Oláh Sz. (Menczel, 79.) – Budveszel Benett. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Sárga lap: Cseri, Bódis, ill. Ökrös

Gól: Benyó (45.), ill. Budveszel Benett (18., 63., 66., 77., 85.), Budveszel Benjámin (45.)

Jók: senki, ill. Budveszel Benett (a mezőny legjobbja), Budveszel Benjámin, Dániel Z.

Nyikos József: – Ilyen halvérű játékkal nem lehet más az eredmény! Gratulálok az ellenfélnek!

Csatlós Tamás: – Nagyon örülök a győzelemnek! Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Sikerült is már a szünetig vezetnünk. A második félidőben rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, aminek csak egy részét rúgtuk be. Nagyon korrekt játékvezetést láthattunk! Gratulálok a srácoknak a sima győzelemhez, az ellenfélnek pedig sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: