2024.07.27.

Remekelt a Diósjenő

Pont nélkül maradt a gyenge napot kifogó Érsekvadkert.

Múlt szombaton az Érsekvadkertet fogadta a Diósjenő a vármegyei élvonal tizenhetedik fordulójában. Nem sokat teketóriáztak a lelkesen ringbe szálló hazaiak, akik Lami révén hamar megszerezték a vezetést. A nyitónegyedóra letelte után tovább nőtt a különbség, majd pár perccel a szünet előtt el is döntötték a meccset a házigazdák. A fordulást követően próbálkoztak ugyan a vendégek, de csak kapufákig jutottak. A mérkőzés utolsó szakaszához érve a tripláig jutó Monostori Albert alakította ki az övéi sima, négy nullás sikerét jelentő végeredményt. Szép győzelemmel köszöntötték születésnapos létesítmény gondnokukat, Varga Attilát a diósjenőiek.

Megyei I. osztály, 17. forduló:

Diósjenő SE-DJ-Mobitel-Érsekvadkert SE 4-0 (3-0)

Diósjenő, 80 néző, vezette: Kiss T. (Rácz D., Istvanovszki A.)

Diósjenő SE: Szaszovszki – ifj. Monostori L. (Valent, 54.), Pincze D. (Sebők, 67.), Haljárszki, Varga J. (Csabuda, 77.) – Krajccsek, Makkai – Lami (Szunter, 74.), Bőgér D., Monostori A. – Varga Gy. (Holman, 53.). Játékos-edzők: Bőgér Dávid, Varga Gyula

DJ-Mobitel-Érsekvadkert SE: Tóth R. – Farkas (Cseri, 46.), Bozsó, Gréczi, Gyenes – Balga, Sipeki, Keresztes L. – Szabó L., Benyó, Pistyúr D. Vezetődző: Nyikos József

Sárga lap: Lami, Krajcsek

Gól: Lami (5.), Monostori A. (16., 39., 74.)

Jók: az egész csapat, ill. Tóth R., Sipeki

Varga Gyula: – Kimondottan tetszett az első félidő. Rengetegszer kerültünk helyzetbe, aminek a töredékét értékesítettük, hármat… Nem túlzás, ha azt mondom, hogy négy százszázalékos ziccert hibáztunk. Az érdemi kérdéseket eldöntöttük az első félidőben. A második félidő már kevésbé tetszett. Szerintem a magabiztos előny tudatában belealudtunk a meccsbe, nem adtuk ki a maximumot, amit nem értek! Átbeszéljük! Az Érsekvadkertnek is volt két kapufája, de a győzelmünk nem forgott veszélyben, így egy magabiztos győzelmet arattunk, és teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot még ilyen arányban is. Az ÉVSE-nek sok sikert kívánunk!

Nyikos József:Félős futballt mutattunk be, megérdemelten nyert a Diósjenő. Bár szerintem egy gólt elvettek tőlünk, szinte biztos, hogy Sipeki bombája benn volt. De nem ezen múlott! Még mindig nagyon sok a ki nem kényszerített, egyéni hiba. Ezen kell változtatni!

A bajnokság aktuális állása: