2024.07.27.

Sima sikerrel javított a Pásztó

Otthon kapott pofont a Bátonyterenye.

Múlt szombaton Bátonyterenyén volt jelenése a Pásztónak a vármegyei első osztály tizenhetedik körében. Fél órán át keresztül tartották magukat a hazaiak, mielőtt gólt kaptak, aztán hamarosan Csépe Istvánt duplázta meg a vendégek előnyét. A második játékrészben ismét jó darabig állták a sarat a házigazdák, mígnem elérkeztünk a hajráig, ahol újabb találatokkal tükörsimává tették a csörtét a látogatók. A mesternégyesig jutó Bocsi volt a főszereplő. Forgó Péter együttese végül könnyed, öt nullás győzelmet tett zsebre.

Megyei I. osztály, 17. forduló:

Bátonyterenyei TC-Pásztói SK 0-5 (0-2)

Bátonyterenye, 50 néző, vezette: Kiss D. (Elischer M., Varga P. B.)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Nagy Norbert, Ivánfy, Almási, Kiss B. – Berki Sz., Bakos K., Sipkó Bálint, Szekula (Nagy Noel, 46.) – Sipkó Bence, Bellér. Játékos-edző: Berki Krisztián.

Pásztói SK: Krajecz – Szöllősi, Lipták, Tari R., Békési (Mladoniczki, 69.) – Almási L., Kelemen – Ocsovszki (Kurcsik, 67.), Csépe I. (Dinka, 64.), Czigler – Bocsi. Vezetőedző: Forgó Péter.

Sárga lap: Sipkó Bálint, Bakos K., ill. Bocsi

Gól: Bocsi (30., 72., 85., 89.), Csépe I. (34.)

Jók: senki, ill. Bocsi (mezőny legjobbja), Almási L., Tari, Ocsovszki

Berki Krisztián: – Gratulálok Forgó Peti barátomnak és csapatának, a csapatomnak pedig köszönöm a mai játékot!

Forgó Péter: Helyenként jól játszva, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Most csak pozitív értelemben tudok a játékosaimról nyilatkozni, mert mindenkin láttam az akaratot, és remek volt a hozzáállásunk. Ha ezt tudnánk hozni a mérkőzések száz százalékán, sok örömöt szerezhetnénk a nekünk szurkolóknak. És ez csak fejben dől el…

A bajnokság aktuális állása: