2024.07.27.

Bajnoki riválist győzött le a Pásztó

Kétgólos sikert aratott a Palotás elleni gyakorló meccsén Forgó Péter együttese.

Múlt vasárnap egymás elleni előkészületi találkozóval hangolt vármegyénk élvonalának két gárdája, a Pásztó a Palotással hangolt. Már az első félidő után kialakult a végeredmény, később hiába iparkodtak a felek, már nem módosult az állás, kettő nullra nyertek a pásztóiak.

Felkészülési mérkőzés:

Pásztó SK-Palotás SE 2-0 (2-0)

Hatvan, Népkert Sporttelep.

Pásztó SK: Krajecz – Szöllősi, Lipták, Tari, Mladoniczki – Dinka, Kelemen, Almási, Kurcsik – Bocsi, Csépe I. Vezetőedző: Forgó Péter.

Palotás SE: Dankó – Sipos, Kotasz E., Kotasz G. (Szabó), Kotasz T. (Hegyi) – Szlobodnyik (Tóth), Hegedűs, Hadrik (Kajzinger), Jele – Jambrich (Loboda), Tancsik. Vezetőedző: Bódis Barna.

Gól: Lipták, Csépe I.

Forgó Péter: Helyenként jól játszottunk, győzelmünk megérdemelt. Mindenképpen pozitívum a múlt hetihez képest a hozzáállás, és hogy nem kaptunk gólt.

Bódis Barna: A Téli Kupa utolsó csoportmérkőzésén Pásztó ellen játszottunk, akivel egy bajnokságban vagyunk. A meccs elején nem koncentráltunk az első rögzített helyzetnél és ebből gólt is kaptunk. Nem jött jól, de utána pár percen belül volt több helyzetünk is, sajnos nem tudtunk egalizálni. Nem sokkal később a tizenhatoson belül feleslegesen szabálytalankodtunk, amiből tizenegyest kaptunk. A kapusunk nagyszerűen védte, de a kipattanónál nem mi értünk oda hamarabb. Kétgólos hátrányban a csapat kicsit veszített a motivációjából, és a tempónk nem volt megfelelő. A második félidőben jól kezdtünk, de nagyobbnál nagyobb helyzeteket sem tudtunk gólra váltani. Utána már nem tudtunk ritmust váltani, így maradt a kétgólos vereség. Összességében elmondható a Téli Kupa-találkozókról, hogy jó csapatok ellen, szoros és férfias mérkőzéseket játszottunk, ahol a helyzetek kihasználása döntött minden meccsen. Ebben még tovább kell fejlődünk.

Illés Győző mérkőzésfotói: