2024.07.27.

Legyőzte Heves vármegyei ellenfelét a Pásztó

Egygólos edzőmeccset húzott be Smelkó Károly csapata.

Múlt szombaton gyakorló mérkőzésen a régiónk élvonalának rajtjára hangoló Pásztó a Heves vármegyei első osztályban szereplő Herédet. A szünetig nem esett gól az edzőmeccsen, a második felvonásban viszont egy ízben képesek voltak betalálni a házigazdák, akik így végül be is húzták az előkészületi fellépésüket.

Felkészülési mérkőzés:

Pásztó SK-Heréd LC 1-0 (0-0)

Pásztó SK: Krajecz – Hegedűs, Lipták, Kelemen D., Tari – Dinka (Kiss V.), Hranek (Molnár B.), Percze, Békési (Ocsovszki) – Csépe I. (Kurcsik) – Szőllősi (Csépe M.). Vezetőedző: Smelkó Károly.

Gól: Ocsovszki

Smelkó Károly: – Végre hazai pályán, jó időben tudtunk játszani egy szervezett csapat ellen. Az első húsz perc a vendégek volt, ekkor dolgoztak ki két-három komoly gólhelyzetet, ezután fokozatosan lendültünk bele a meccsbe. Szép támadásokat vezettünk, és kialakítottunk mi is két-három gólhelyzetet, amit sajnos mi sem tudtunk értékesíteni. Szünet után mindkét csapat felvállalta a nyíltabb támadójátékot, de ismét kimaradtak a helyzetek, viszont egy esetben már Ocsovszki nem hibázott. Vannak ügyes játékosaink, de sajnos üdülés, munkahelyi elfoglaltságok miatt több kulcsemberünknek kimaradtak a nagyon fontos edzések, és e miatt nem vagyunk elég hatékonyak a támadások kivitelezésénél. Úgy gondolom, a védekezésünk csapat szinten elfogadhatóan működik, viszont a letámadásokat a középső harmadban sokkal agresszívebben kell kivitelezni, itt elsősorban a párharcokra gondolok. Összességében elégedett vagyok a játékkal, de nyilván nagyon sokat kell még edzenünk ahhoz, hogy a mi szintünkhöz képest a szurkolóinkat maximálisan ki tudjuk szolgálni, és akkor majd egész biztos, hogy újra zeng a lelátón a „hajrá, Pásztó!”