2024.07.27.

Ikszelt a Mátraterenyével a Pásztó

Gólt nem, csak férfias csatát láthattak a nézők a forduló rangadóján.

Szombaton Pásztóra volt hivatalos a Mátraterenye a vármegyei első osztály huszadik körének rangadóján. Ugyan valamelyest támadóbban léptek fel a táblázaton előrébb tanyázó látogatók, fel tudták venni a versenyt a nagy odaadással futballozó és abszolút méltó riválisnak számító házigazdák. Végül is találatot nem szolgáltatott az ütközet. Mind az első félidőben, mind a második etapban mentek becsülettel a csapatok, de a gól hiányzott. Több lehetőségük akadt a vendégeknek, de a hazaiak is nyerhettek volna. A nulla nullás döntetlen összességében reálisnak mondható.

Megyei I. osztály, 20. forduló:

Pásztó SK-Mátraterenye SE 0-0

Pásztó, 150 néző. Vezette: Májer K. (Pásztory K., Sohajda L.)

Pásztó SK: Krajecz – Szőllősi, Lipták, Békési, Kurcsik – Almási, Kelemen – Tari, Csépe I. (Mladoniczki, 65.), Csépe P. – Bocsi. Vezetőedző: Forgó Péter.

Mátraterenye SE: Csák – Miklós M. (Babka, 70.), Lakatos, Földi, Kerényi – Ajtai (Znamecz, 70.) – Oroszi (Kotroczó, 53.), Percze, Bata, Domán – Kovács E. (Oláh T., 76.) Vezetőedző: Bujtár Tamás.

Sárga lap: Szőllősi, Csépe I., Kelemen, ill. Csák, Oroszi, Kerényi, Znamecz

Jók: Krajecz, Lipták, Tari, Csépe P., Szőllősi, ill. az Lakatos, Kerényi

Forgó Péter: -Őszinte véleményem szerint, talán kicsit közelebb állt a győzelem megszerzéséhez a Mátraterenye, volt három ziccerük, kettőnél centikkel hibáztak, a harmadiknál pedig óriásit védett a kapusunk, Krajecz Balázs.  Bár az is igaz, hogy a 83. percben meccslabdát hibáztunk szinte üres kapura, tehát a végén a magunk javára dönthettük volna el az összességében, ezen a szinten harcos és taktikailag is rendben lévő mérkőzést. Rendkívül büszke vagyok a csapatomra, mert mindenki száz százalékot adott ki magából és fegyelmezetten, összeszedetten játszottunk.

Bujtár Tamás: Egy nagyon jó előkészített pályán tudtunk játszani a mai napon. Jól kezdtük a mérkőzést, viszont nem sokáig tartott ez a jó lendület, sok hibával játszottunk, lassan és körülményesen, elől pedig rossz döntéseket hoztunk. Megvoltak a lehetőségeink mindkét felidőben, de nem tudtuk kihasználni helyzeteinket, csak úgy, mint a hazai csapat sem. Igazságos eredmény született. Forgó Petinek és csapatának sok sikert kívánok a hátralévő meccsekre!

A bajnokság aktuális állása: