2024.07.27.

Újra nyert a Palotás

A Bánk-Dalnoki Akadémia második számú csapatánál győzött Jele Zoltán legénysége.

Szombaton Tereskén fogadta a Palotást a Bánk-Dalnoki Akadémia második számú együttese a vármegyei első osztály huszadik körében. Nem jól kezdtek a házigazdák, az első negyedóra után már hátrányban voltak. Jambrich Sámuel szerzett nagyon szép szabadrúgásgólt. A szünetig nem tudott válaszolni a pályaválasztó gárda, a fordulást követően viszont elég hamar igen, Járvás egalizált. Gyakorlatilag új meccs kezdődött, amit végül a palotásiak tudtak megnyerni. Egy, a hajrában megítélt büntetőt Tancsik értékesített, egyúttal kettő egyes sikerhez segítve övéit.

Megyei I. osztály, 20. forduló:

Bánk-Dalnoki Akadémia II-Palotás SE 1-2 (0-1)

Tereske, 30 néző. Vezette: Varga F. (Szemesi Zs.)

Bánk-Dalnoki Akadémia II: Darabont – Nguyen (Bóka, 68.), Márkus, Sándor M., Farkas (Felter, 83.) – Barát, Nagy B. – Seres (Turjányi, 87.), Tadeo (Fogarasi, 81.), Szentpéteri – Járvás. Vezetőedző: Szász Jenő.

Palotás SE: Dankó – Kotasz G., Kotasz E., Hegedűs (Hegyi, 90.), Sipos – Tancsik (Kajzinger, 89.), Hadrik – Loboda, Jambrich S., Varanyeczki (Szlobodnyik, 76.) – Szabó R. (Jele M., 63.) Vezetőedző: Jele Zoltán.

Sárga lap: Bóka, Sándor, ill. Tancsik, Jambrich S.

Gól: Járvás (52.), ill. Jambrich S. (17.), Tancsik (77.)

Jók: senki, ill. Kotasz E., Kotasz G., Jambrich S., Tancsik

Szász Jenő: – Ismét egy mérkőzés, mikor dominálunk helyzeteink vannak. Vezet az ellenfél, majd visszajövünk, ismét helyzeteink vannak, és jön a szokásos, most már fordulóról fordulóra ellenünk befújt tizenegyes. Nekünk minden meccsen van legalább két-három kétes szituáció, nem akarom mondani, hogy idén még nem lőttünk „tizit” A jövő héten a kapusaink csak a büntető hárítását gyakorolják. Kár, hogy megye egyre nem lehet fogadni, mert a „tizikre” jó odds szokott lenni. Gratulálok az ellenfélnek!

Jele Zoltán: Tudtuk, hogy meg kell szenvedni a győzelemért, egy fiatal, sokat futó csapat ellen, de megszenvedtünk, ezért nagy kalapemelés a fiúk előtt! Azt gondolom, a helyzeteink alapján teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. 

Illés Győző mérkőzésfotói:

A bajnokság aktuális állása: