2024.07.27.

Szenvedve győzött a Diósjenő

Nem adta olcsón a bőrét a Bátonyterenye.

Szombaton a Bátonyterenyét fogadta a Diósjenő a vármegyei élvonal huszadik fordulójában. Bár tartalékosan keltek útra a vendégek, nem bizonyultak könnyű ellenfélnek. Egy darabig nem találtak fogást a másik oldalon a házigazdák. Aztán ugyan Monostori Albert beköszönt, még a szünet előtt jött a válasz. Érdekesség, hogy a meccsen jelenlévő egy asszisztens mindkét félidőben egy-egy másik térfélen ténykedett. Bár a második felvonás elején fordítottak a látogatók, pár perc múlva Lami egyenlített, majd Bőgér Dávid jóvoltából már a nyugat-nógrádiak vezettek. Az összecsapás kétharmadánál Holman növelte a különbséget. A bátonyiak becsületére váljék, ekkor sem adták föl, mentek tovább a hajrában pedig a triplázó Bakos Tamás révén szépítettek. Többre viszont már nem maradt idő, négy háromra nyertek a diósjenőiek. A vereségtől függetlenül is dicséret illeti Berki Krisztián együttesét, nem sokon múlott a pontgyűjtés.

Megyei I. osztály, 20. forduló:

Diósjenő SE-Bátonyterenyei TC 4-3 (1-1)

Diósjenő, 100 néző. Vezette: Kis Zs. (Csillik B. L.)

Diósjenő SE: Szaszovszki – ifj. Monostori L. (Makkai, 67.), Haljárszki, Varga J., Bőgér Á. – Krajcsek, Holman (Sebők, 73.) – Lami, Bőgér D., Monostori A. (Juhász Zs., 71.) – Szunter (Varga Gy., 53.). Játékos-edzők: Varga Gyula, Bőgér Dávid.

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Nagy Norbert, Berki K., Kiss B., Bakos Á. – Lenkei, Bakos K., Almási, Berki Sz. – Myszor, Bakos T. Játékos-edző: Berki Krisztián.

Sárga lap: ifj. Monostori L.

Gól: Monostori A. (35.), Lami (51.), Bőgér D. (53.), Holman (60.), ill. Bakos T. (39., 48., 88.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Varga Gyula: – A mérkőzésről sok jót nem tudok mondani. A játékunkról meg nem akarok beszélni, mert szót sem érdemel! Egy pozitívum volt, hogy vesztes állásából fordítottunk! Sok sikert a Bátonyterenyének!

Berki Krisztián: Ma kikaptunk, de mégsem vagyok elégedetlen! Kevesen voltunk megint, de aki ott volt szívét-lelkét kiadta a mérkőzésen. Voltak technikai problémák is sajnos, szegény embert az ág is húzza! Ma nem érdemeltünk vereséget, minimum az egy pontra rászolgáltunk! Ilyen a foci, várjuk az első győzelmünket, ami szerintem már nincs messze! Gratulálok és köszönöm a csapatnak a mai napot! Külön gratulálok Lenkei Milánnak a felnőtt bajnokságban való debütáláshoz, üzenem neki, nagyszerű volt és köszönöm! További sikereket a Diósjenő csapatának és edzőinek, a szurkolóktól pedig elnézését kérek, ha esetleg rosszat mondtam, tettem! De hát, foci közben nekem is elgurult a gyógyszer!

A bajnokság aktuális állása: