2024.07.27.

Kibrusztolta a sikert a Pásztó

Ismét nagy küzdelemben szenvedett vereséget a Bánk-Dalnoki Akadémia II.

Múlt szombaton Tereskén fogadta a Bánk-Dalnoki Akadémia tartalék együttese a Pásztót a vármegyei első osztály tizennyolcadik körében. A mérkőzésen jobbára a küzdelem volt a középpontban. Az első játékrész felénél Dinka révén előnyhöz jutottak a vendégek. Ezt követően próbálkoztak ugyan a házigazdák, mindhiába, képtelenek voltak válaszolni. Sem a szünetig, sem a fordulás után nem esett újabb találat, ami azt jelentette, egy nullra nyertek a pásztóiak.

Megyei I. osztály, 18. forduló:

Bánk-Dalnoki Akadémia II-Pásztó SK 0-1 (0-1)

Tereske, 30 néző. Vezette: Kis Zs. (Homoki G., Zsélyi Cs.)

Bánk-Dalnoki Akadémia II: Rojkovics – Fogarasi (Sándor M., 32.), Márkus, Szabó Sz., Frey (Bakir, 66.) – Barát, Nagy B. – Seres, Haronisz, Tőkés (Nemes-Kiss, 74.) – Járvás (Tadeo, 80.). Vezetőedző: Szász Jenő.

Pásztó SK: Csuka – Szőllősi, Lipták, Békési, Kurcsik – Almási, Kelemen – Ocsovszki, Csépe I. (Csépe M., 82.), Dinka – Bocsi. Vezetőedző: Forgó Péter.

Sárga lap: Márkus, ill. Csépe I., Bocsi

Gól: Dinka (19.)

Jók: Szabó Sz., Márkus, Frey, Sándor M., ill. Csuka, Almási, Dinka, Ocsovszki, Békési, Szőllősi

Szász Jenő: – Nehéz, küzdős mérkőzés volt. Egy hibánkat kihasználva, megszerezte a vezetést az ellenfél. Legalább háromszor volt gólvonalon pattogó labdánk, de nem vagyunk mostanában szerencsések. Volt pár helyzetünk, tizenegyesgyanús szituációnk, de ma nem voltak velünk az égiek. Gratulálok az ellenfélnek!

Forgó Péter: Sajnos, még ehhez a színvonalú bajnoksághoz is méltatlan körülmények között megrendezett mérkőzésen, több vicces jelenet okozott örömet a jelen lévő harminc nézőnek a futball helyett. Ezúton is köszönöm szurkolóinknak, hogy elkísérték a csapatot Tereskére! Ami viszont számomra óriási pozitívum, csapatom jelesre vizsgázott, hogy így is megszereztük a három pontot. Gratulálok a játékosaimnak!

A bajnokság aktuális állása: