2024.07.27.

Presztízscsatát húzott be a Palotás

Nagy küzdelem után maradt alul a Pásztó.

Szombaton a Pásztót fogadta a Palotás a vármegyei élvonal huszonnyolcadik körében. Az első félidőben inkább a látogatók voltak aktívabbak, akadt is lehetőségük, amivel nem tudtak élni, így gól nélküli döntetlennel fordultak a felek. A második felvonás elején hamar betaláltak a házigazdák, az összecsapás kétharmadánál viszont Szőllősi egalizált. Hamarosan megint a palotásiak vezettek, a meccs embere, Hegedűs duplázott. A hátralévő időben már képtelenek tudtak válaszolni a vendégek, így nem változott az állás. Kettő egyre diadalmaskodtak a nagy csatát behúzó hazaiak.

Megyei I. osztály, 28. forduló:

Palotás SE-Pásztó SK 2-1 (0-0)

Palotás, 150 néző. Vezette: Dobsonyi L. (Szemesi Zs.)

Palotás SE: Dankó – Szlobodnyik (Loboda, 70.), Kotasz G., Kotasz E., Sipos – Hadrik, Tancsik – Jambrich S., Hegedűs, Jele – Szabó R. (Kajzinger, 89.). Vezetőedző: Jele Zoltán.

Pásztó SK: Krajecz – Mladoniczki (Csépe I., 66.), Lipták, Békési, Tari – Almási, Kelemen D. – Csépe P., Dinka (Kurcsik, 77.), Szőllősi – Ocsovszki. Vezetőedző: Forgó Péter.

Sárga lap: Szlobodnyik, Hadrik, ill. Csépe P., Mladoniczki, Csépe I., Kurcsik, Krajecz

Gól: Hegedűs (48., 66.), ill. Szőllősi (60.)

Jók: Dankó, Tancsik, Hegedűs, ill. Szőllősi

Jele Zoltán: – Az első félidőben a pásztóiaknak volt több gólszerzési lehetősége, amik kimaradtak. Nagyon rosszul játszottunk. A szünet után egyből megszereztük a vezetést, amit az ellenfél kiegyenlített, de egy jó pontrúgás és egy jó fejes eldöntötte a mérkőzést, két azonos képességű csapat küzdelmében. Gratulálok a fiúknak, a vendégeknek további sok sikert kívánok!

Forgó Péter: – Sajnos a második félidőben gyengén teljesítettünk, így az eredmény vereség.

Illés Győző mérkőzésfotói:

A bajnokság aktuális állása: