2024.07.27.

A 94. percben mentett pontot a Palotás

Kétszer is vezetett a Szécsény, végül azonban kiénekelték a sajtot ellenfelük szájából a házigazdák.

Múlt szombaton a Szécsényt fogadta a Palotás a vármegyei élvonal tizennyolcadik körében. Egy darabig nem találtak egymáson fogást a felek, aztán az első fél óra letelte után Máté Dániel előnyhöz segítette a vendégeket. Éppen a szünet előtt jött a válasz, Tancsik egalizált. A második felvonásban tovább folytatódott a küzdelem. A hajrához érve megint bevették a kaput a látogatók, a csereként beszálló Matyóka góljával. Itt azonban még nem volt vége a meccsnek, szó szerint slusszpoén gyanánt ugyanis a 94. percben kiegyenlítettek a házigazdák, Hadrik mentett pontot övéinek. Kettő kettes döntetlennel fejeződött be a csörte.

Megyei I. osztály, 18. forduló:

Palotás SE-Szécsény VSE 2-2 (1-1)

Palotás, 80 néző. Vezette: Urbán V. P. (Szász K., Trubin B.)

Palotás SE: Dankó – Kotasz G., Kotasz E., Hegedűs D., Sipos – Tancsik, Hadrik – Szlobodnyik (Hegyi, 55.), Jambrich S., Varanyeczki – Szabó R. (Jambrich I., 80.). Vezetőedző: Jele Zoltán.

Szécsény VSE: Csampa – Komár ,Máté D., Szokács, Máté G. – Csatlós (Király, 90.), Kántor – Molnár (Matyóka, 60.), Bene (Szmolnik, 60.), Gombár – Alapi. Vezetőedző: Csatlós Csaba.

Sárga lap: Gombár, Király

Gól: Tancsik (45.), Hadrik (94.), ill. Máté D. (34.), Matyóka (86.)

Jók: Tancsik, Jambrich S., Hadrik, ill. Máté D., Máté G., Komár, Alapi

Jele Zoltán: – A körülmények mindkét csapat dolgát megnehezítették. (Gondolok itt a rossz talajra és a szélre.) Ez meg is látszott a mérkőzésen, folyamatos játék nem alakult ki. Rosszul játszottunk. A vendégcsapat egy pontrúgás után megszerezte a vezetést, majd a félidő vége előtt egy szögletből sikerült egyenlítenünk. A második félidőben a múlt hetihez hasonlóan ismét kihagytuk a helyzeteket, a vendégek pedig a vége előtt pár perccel betaláltak. Az utolsó percben viszont pontrúgásból ki tudtunk egyenlíteni, amit nagy bravúrnak tartok a mai játék után, de a pontrúgásaink nem mindig tudnak kihúzni a s…! Úgy gondolom, igazságos eredmény született. „Csatinak” és a szécsényi csapatnak sok sikert, Alapi Gábornak mielőbbi felépülést és visszatérést kívánok!

Csatlós Csaba: Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, ahol a pálya talaja volt a legnagyobb ellenfél mindkét csapat számára, így folyamatos játékról nem beszélhettünk ezen a meccsen. Sokat tettünk a győzelemért és egy percen múlott az újabb remek diadal, de sajnos nem figyeltünk a végén, így ellenfelünk ki tudott egyenlíteni, ezzel mikét  pontot veszítettünk. Ettől függetlenül meg vagyok elégedve a csapat hozzáállásával, és megmaradt a tavaszi veretlenségünk, ami mindenféleképp pozitív! Jó passzban vagyunk, nagyon együtt van a csapat, és mindenki egy irányba húz, ami nagyon jó! További sok sikert kívánok a palotási csapatnak a folytatásban! Köszönöm Alapi Gabi, „Cumi”, hogy ezekben a nehéz pillanatokban is a rendelkezésünkre álltál, igazi sportember vagy és nagyon várunk vissza, amiben biztosak vagyunk, hogy úgy is lesz! Veled vagyunk mindenhol, ezt ne feledd!

Illés Győző mérkőzésfotói:

A bajnokság aktuális állása: