2024.07.27.

Otthon gyűjtött pontokat a Nőtincs

Két győzelem után nem termett babér az Ipolyszögnek.

Múlt vasárnap az Ipolyszögöt fogadta a Nőtincs a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának huszadik körében. Bátran kezdtek a látogatók, aztán szépen lassan feleszméltek a hazaiak, akik az első fél óra végén előnybe is kerültek. Nem tudtak válaszolni a vendégek, így aztán a második etap elején tovább nőtt a különbség. Hugyecz duplázott. Hamarosan megint beköszöntek a nőtincsiek, itt viszont még nem zárult le a csörte. A hajrához érve két gyors góllal reagáltak az ipolyszögiek, de már nem tudták megragadni a veszett fejsze nyelét, így három kettőre nyertek házigazdák.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 20. forduló:

Nőtincs SE-Ipolyszögi SE 3-2 (1-0)

Vezette: Varga P. B. (Tóth R., Ferencz P.)

Nőtincs SE: Kovács K. – Dancsó (Fuchs, 74.), Jakubecz, Kiss D., Gyuricza G. (Majer, 46.) – Mikulinszki, Krausz (Bucsek, 74.), Hugyecz, Petrik (Kovács P., 66.) – Busai, Maglódi Á. Edző: id. Matyóka Ferenc.

Ipolyszögi SE: Selymes – Szemesi (Vachó, 66.), Keresztes, Dóka, Papp – Ábrahám, Gulyás, Petrovszki, Kárdási (Balla, 62.) – Oláh T., Takács (Maglódi G., 76.). Játékos-edző: Takács Gergely.

Sárga lap: Petrik, Mikulinszki, Kovács K., Bucsek, ill. Oláh T.

Gól: Hugyecz (29., 53.), Kovács P. (69.), ill. Ábrahám (76.), Papp (78.)

Jók: Hugyecz, Jakubecz, ill. Dóka, Petrovszki, Gulyás

id. Matyóka Ferenc: – Egy nagyon jó mérkőzést játszottuk. Megérdemeltük a győzelmet. Végig uraltuk a mezőnyt. Tetemes előnyre tettünk szert, ami a meccs végére elfogyott, de még az utolsó percekben is ziccereink voltak. A helyzeteink kihasználása még mindig gyenge szinten van.

Takács Gergely: – Jól kezdtük a mérkőzést, több nagy helyzetet kialakítottunk. Ezután, ahogy lenni szokott, a hazaiak egy pontrúgás után megszerezték a vezetést. A fordulás után további két gólt szerezve növelték előnyüket a házigazdák Majd a hajrához érve szépítettünk, sőt felzárkóztunk egy gólra. Az egyenlítésre is meg volt a sanszunk, de sajnos az már nem sikerült, így a szerencsésebb csapat nyert. További sok sikert kívánok az ellenfélnek!

A bajnokság aktuális állása: