2024.07.27.

Bajnoki ellenfelet múlt felül a Mátraterenye

A Szécsényt gyűrte le edzőmeccsen Bujtár Tamás gárdája.

A mögöttünk hagyott hétvége szombatján Balassagyarmaton vívott edzőmeccset két vármegyei első osztályú társulat, a Szécsény a Mátraterenyével hangolt. Utóbb említett alakulat egygólós lépésfórra tett szert a szünetig, majd egy változatos csörte végén négy kettőre győzött Bujtár Tamás legénysége.

Felkészülési mérkőzés:

Szécsény VSE-Mátraterenye SE 2-4 (0-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Szécsény VSE: Csampa – Henglár (Szintai), Szokács, Máté D., Máté G. – Kántor, Komár – Király (Bene), Molnár, Jedlicska (Gombár) – Szmolnik (Csatlós). Játékos-edző: Csatlós Csaba.

Mátraterenye SE: Csák – Oláh T., Ajtai, Földi, Kerényi (Rácz M.) – Miklós M., Babka (Kotroczó) – Znamecz (Láposi), Bata, Domán (Oroszi) – Kovács E. (Sipkó). Vezetőedző: Bujtár Tamás.

Gól: Kántor, Gombár, ill. Znamecz, Oroszi, Sipkó, Rácz M.

Csatlós Csaba: – Nagyon hasznos edzőmérkőzést játszottunk a rutinos mátraterenyei csapat ellen, és csak az utolsó percben dőlt el a meccs végkimenetele. Ellenfelünk egy érdekes büntetőből tudott vezetést szerezni, majd kettő egyes vezetésüknél egy nem mindennapi potyagóllal növelték előnyüket. Az utolsó percben kapott gólunknál már sajnos nem volt meg a koncentráció. Összességében meg vagyok elégedve a csapat hozzáállásával, nehéz héten vagyunk túl, de remekül dolgoztak a srácok egész héten! Nagyon fiatal csapatunk van, amelynek azt gondolom, van jövője, és az ilyen mérkőzések kellenek a fejlődéshez! Köszönöm szépen „Bujti” barátoméknak a mérkőzést, és kívánom nekik, hogy érjék el céljaikat! Mi folytatjuk az építkezést és készülünk a következő, húzós hétre, ahol a hétvégén mindkét nap játszunk majd!

Bujtár Tamás: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, egy mintaszerű támadás végén megszereztük a vezetést. Az első félidőben rúgtunk három kapufát és még öt-hat komolyabb lehetőséget puskáztunk el. A második félidőben kicsit elfáradtunk, nem tudtuk azt a játékot nyújtani, mint az első félidőben, de így is megvoltak a lehetőségeink. „Csatiéknak” jó felkészülést kívánok a tavaszi szezonra, köszönjük a mai mérkőzést!