2024.07.27.

Bajnoki riválist győzött le a Berkenye

Diósjenőn nyert edzőmeccset Rusvay Gergely brigádja.

Múlt szombaton gyakorló találkozón nézett farkasszemet vármegyénk két első osztályú csapata, a Diósjenő a Berkenyét fogadta. A szünetre is előnyben vonuló vendégek a második félidőben simává tették az edzőmeccset, végül pedig öt kettőre győztek.

Felkészülési mérkőzés:

Diósjenő SE-Berkenye SE 2-5 (1-2)

Diósjenő SE: Szaszovszki – Sebők, Pincze, Haljárszki, Varga J. – Krajcsek, Holman – Varga Gy., Monostori A., Szunter – Valent. Cserék: id. Monostori L., Juhász, Makkai, Benkocs D. Játékos-edzők: Varga Gyula, Bőgér Dávid.

Berkenye SE: Debre M. – Pécsi, Illés, Keresztes, Schlenk – Rottek, Rusvay – Balga, Mátyás P., Balázs M. (Mohácsi) – Greff. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Gól: Monostori A., Varga Gy., ill. Balga (2), Balázs M., Greff, Mátyás P.

Varga Gyula: – Mindkét oldalon sok hiányzóval felálló csapat találkozott. Az első félidőben valamivel több helyzetünk volt, mint a Berkenye csapatának, több tetszetős támadást vezettünk, mégis ők mentek előnnyel a szünetre. A második félidőről pedig az eredmény mindet elmond. Ez harmatgyenge szereplés volt. A Berkenyének eredményes felkészülést kívánunk!

Rusvay Gergely: – A mai mérkőzésre tizenegyen érkeztünk, a plusz egy emberünk „Moha” volt (Mohácsi László, akinek be kellett állnia és remekül játszott). Ez elég elkeserítő, viszont, aki volt, nagyon jó teljesítményt nyújtott. Bosszantó, hogy még mindig rengeteg helyzetet puskáztunk el! Szép támadásokat vezettünk, de rendre hibáztunk a befejezéseknél, igaz, ma még ötször így is betaláltunk. Jó gyakorló meccs volt, egy veszélyes Diósjenő ellen, akiknek jó felkészülést és sok sikert kívánok!