2024.05.03.

A hajrá hozta meg a Mátraterenye II-Somos győzelmét

Emelt fővel maradt alul a Feláldozhatók.

Múlt vasárnap a Feláldozhatók otthonában tette tiszteletét a Mátraterenye II-Somos a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának huszadik fordulójában. Bár esélyesként tekinthettünk a vendégekre, teljes mértékben felvették a kesztyűt a méltó riválisnak számító hazaiak. Az első félidőben nem is találtak egymáson fogást a felek, gól nélkül fordultak a társulatok. Tíz perc telt el a második etapból, amikor meglett a vezetés a látogatóknak, de nem sokáig örülhettek, mert jött a válasz. Rákanyarodva az utolsó negyedóra megint bevette a kaput az éllovas, majd egy hajszálon múlott az újabb egyenlítés, de tüntetőt rontottak a karancsságiak. A hosszabbításban megadták a kegyelemdöfést a ‘terenyeiek, akik végül három egyre győztek emelt fővel alulmaradó ellenfelükkel szemben.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 20. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Mátraterenye SE II-Somos 1-3 (0-0)

Vezette: Szász K. (Varga F.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki D. – Botos R., Csonka Attila, Gergely K., Berki K. – Csonka D. (Lakatos J., 53.), Csonka R., Makó J., Bartus – Makó D., Medgyesi. Edző: Kardos Attila.

Mátraterenye SE II-Somos: Harmat – Bocsó, Líber, Miskolczi (Balázs V., 90.), Vanó (Kotroczó, 16.) – Adorján, Móricz, Rácz M., Bujtár – Láposi, Znamecz. Edző: Oláh Teofil.

Sárga lap: Csonka R., ill. Adorján, Láposi, Líber

Gól: Bartus (66.), ill. Rácz M. (55.), Kotroczó (77.), Bujtár (91.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Kardos Attila: – Nagyon nehéz bármit is mondani. Egyszerűen elpártolt tőlünk a szerencse az elmúlt hetekben, ismét nagyon sok helyzet maradt ki. Sajnos büntetőt hibáztunk egygólos hátránynál az utolsó tíz percben. A mérkőzés kimondottan sportszerű volt. A játékvezetés rosszabb ne legyen soha, tévedett ide is-oda is. Gratulálok a szimpatikus ellenfélnek! Úgy gondolom, legalább az egy pontra jók lettünk volna, de hát, ez van sajnos. Megyünk tovább, ismét egy nehéz meccs következik.

Oláh Teofil: – Olyan sportszerű mérkőzésen vagyunk túl sikeresen, ahol a hazaiak végre magukkal és a csapatukkal voltak elfoglalva, nem pedig velünk és a megye egyesekkel. További sok sikert kívánunk nekik!

A bajnokság aktuális állása: