2024.05.10.

Idegenben menetelt tovább a Mátraterenye II-Somos

Rimócon tudott győzni az éllovas.

Múlt vasárnap Rimócon tette tiszteletét a Mátraterenye II-Somos együttese a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának tizenhetedik körében. Remekül kezdtek a vendégek, tíz perc sem telt el és már vezettek. Ezt követően mindent beleadva igyekeztek a lelkes házigazdák is, de egyenlíteniük nem sikerült. A szünetig nem esett újabb gól, majd jó darabig a második felvonásban sem. Aztán a hajrához érve végleg eldőlt a meccs, ismét betaláltak a látogatók, akik kettő nullás győzelmet könyvelhettek el a lefújáskor.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 17. forduló:

Rimóc SE-Mátraterenye SE II-Somos 0-2 (0-1)

Vezette: Urbán V. P. (Horváth S., Horváth B.)

Rimóc SE: Janusek – Laczkó (Veres, 62.), Csizmadia, Tiszttartó, Bangó R. (Rácz Sz., 46.) – Kiss P. (Kis I., 80.), Bangó B., Kiska (Imre Z., 82.), Balázs L. – Rácz A. (Szoldatics M., 89.), Kormány. Edző: Fábián Róbert.

Mátraterenye SE II-Somos: Harmat – Bocsó, Horváth Sz., Vanó (Miskolczi, 60.), Oroszi – Móricz (Líber, 70.), Adorján (Kőszegi, 81.), Rácz M. (Juhász, 81.), Kotroczó – Bujtár, Znamecz (Láposi, 79.). Edző: Oláh Teofil.

Sárga lap: Laczkó

Gól: Móricz (9.), Kotroczó (79.)

Jók: Janusek, Tiszttartó, Csizmadia, Bangó B., Kormány, ill. az egész csapat

Fábián Róbert: Azt kaptam a mérkőzéstől, amire számítottam. Olyan erős csapattal érkezett az ellenfél, hogy ellenük nehéz pontot, pontokat szerezni, mert ehhez kilencven perces koncentráció kellene. Sajnos mindjárt az elején egy eladott labda után megszerezték a vezetést. Úgy gondolom, az első félidő második felében volt pár lehetőségünk, amiből egyenlíthettünk volna, de ez nem így alakult. A második játékrészben ellenfelünk dominált, mi jobban a védekezésre koncentráltunk. A meccs lefújása előtt tíz perccel a lövő játékosra nem lépett ki senki, így másodszor is betaláltak, ezzel bebiztosítva a három pont sorsát. Összességében alulmaradtunk egy olyan mérkőzésen, ami szerintem nem megye hármas szint volt. Ettől függetlenül játékban még fejlődnünk kell. Sok sikert kívánok a bajnokesélyes csapatnak!

Oláh Teofil: – Jó körülmények között, egy jó csapat ellen, úgy gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak, a Rimócnak további sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: