2024.04.27.

Fontos csatát nyert meg az Érsekvadkert II

Hiába szerzett vezetést, végül alulmaradt a Rétság.

Múlt vasárnap Diósjenőn fogadta a Rétságot az Érsekvadkert második számú együttese a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának tizenhetedik fordulójában. Kiegyenlített mederben indult be az ütközet, jó iramban zajlott a játék. Az első negyedóra után hátrányba kerültek a házigazdák, de nem törtek össze, hamarosan büntetőből egalizáltak, majd még kétszer beköszöntek a szünetig. A második etapban mindent megpróbáltak a rétságiak, de már nem tudtak eredményesek lenni. Végül három egyre győzött a pályaválasztó alakulat.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 17. forduló:

Érsekvadkert SE II-Rétság FC 3-1 (3-1)

Diósjenő, műfüves pálya. Vezette: Ordasi I. P. (Szász K., Szemesi Zs.)

Érsekvadkert SE II: Ivanics – Tálas, Csejk (Lakatos, 60.), Majer (Benyó, 22.), Deme (Baló, 76.) – Szabó László, Csiki, Mácsik (Gubik, 75.), Sipos (Beluczki, 66.) – Szabó Levente (Hustyava, 60.), Varga S. Edző: Bernhardt László.

Rétság FC: Barna – Tövis, Benkocs B., Bajzek, Benkő – Ragács (Durján, 74.), Benkocs K. (Homolya A., 66.), Körmöci, Szklenár – Mák, Homolya E. (Hekli, 78.). Edző: Havay Zoltán.

Sárga lap: Benkocs K.

Gól: Varga S. (30., 35.), Szabó Levente (45.), ill. Ragács (18.)

Jók: Varga S., Csiki, ill. az egész csapat

Bernhardt László: Egy igen jó mérkőzést játszottunk, mint ahogy szoktunk a Rétsággal. Az első húsz percben meg is leptek minket, letámadtak és hátrányba kerültünk. Kellett kis idő, még ebből észhez tértünk, hogy nem jó, amit csinálunk. A szünetig azért sikerült megfordítanunk az eredményt. Egész végig hajtós meccs volt. A vendégek is ugyanúgy támadtak, ahogy mi is. Megérdemelten nyertünk.

Havay Zoltán: – Jó játékvezetés mellett, egy jó iramú, sportszerű mérkőzésen, sajnos kikaptunk, de úgy gondolom, nincs miért szégyenkeznie senkinek. Sok sikert kívánok a ‘Vadkert csapatának!

A bajnokság aktuális állása: