2024.07.27.

Megküzdött a sikerért a Mátraterenye II-Somos

Emelt fővel kapott ki az éllovastól a Nagylóc.

Múlt vasárnap a Nagylócot fogadta a Mátraterenye II-Somos a legalacsonyabb osztály Keleti-csoportjának tizenkilencedik körében. Felvették a kesztyűt és becsülettel harcoltak a Szőrös Róbert távozása miatt jelenleg edző nélküli látogatók. Húsz perc elteltével nagy nehezen előnybe kerültek a favoritnak számító hazaiak, hamarosan viszont érkezett a válasz. A második etap elején jött az igazi fordulat, már a vendégek vezettek. Az összecsapás kétharmadánál büntetőből egalizált az állovas, ezután viszont egy darabig nem változott az eredmény. Már az utolsó percekben járt a csata, amikor előbb Ajtai, majd a duplázó Znamecz is beköszönt, így végleg eldöntve a kiegyenlített csörtét. Végül négy kettőre nyertek a házigazdák. Emelt fővel maradtak alul a nagylóciak.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 19. forduló:

Mátraterenye SE II-Somos-Nagylóc SE 4-2 (1-1)

Vezette: Ordasi I. P. (Hegedűs M., Pál A.)

Mátraterenye SE II-Somos: Krizsanyik – Bocsó, Horváth Sz., Miskolczi (Juhász, 57.), Vanó (Rácz M., 57.) – Móricz, Líber (Adorján, 46.), Ajtai, Kotroczó – Láposi (Bujtár, 46.), Znamecz. Edző: Oláh Teofil.

Nagylóc SE: Oláh M. – Rácz N. (Krivánszky, 57.), Juhász, Baranyi S., Oláh B. – Oláh Richárd, Csík R., Rácz I., Varga B. (Oláh Roland, 69.) – Csík D., Mátyás J. (Fábián, 50.).

Gól: Móricz (20.), Znamecz (61., 85.), Ajtai (83.), ill. Csík D. (26.), Rácz I. (53.)

Jók: Ajtai, Kotroczó, Znamecz, ill. az egész csapat

Oláh Teofil:  Nehéz mérkőzésen sikerült újabb három pontot szerezni, egy szervezett, jó csapat ellen. Gratulálok mindkét gárdának a sportszerű meccshez!

Oláh Roland:  Egy jó és kiegyensúlyozott mérkőzést játszottunk. Föl bírtuk venni a küzdelmet az ellenféllel. A hazaiak edzője és játékosai is nagyon dicsértek minket. Azt mondták, ilyen jó meccset még nem játszottak ebben a szezonban. Ezt külön kiemelték. Egy null után sikerült fordítanunk. Aztán megadtak ellenünk egy hazai pályán fújható büntetőt. Ezt követően elnéztünk egy szabadrúgást. Sok sikert kívánok az ellenfélnek! Örömmel láttuk a nagylóci gárdában, hogy több játékosunk is magára talált. Mindenkinek meglett a posztja. Haladunk tovább előre. Koncentrálunk a szerdai kupameccsre. Ki-ki harc lesz a Berkenye ellen. Szeretnénk továbbjutni. Mindent megteszünk a sikerért! Nagyon szépen köszönjük a csapatkapitánynak, Csík Dávidnak és Csík Rómeónak, hogy vissza tudták hozni a játékosok önbizalmát és jól összeszedték a csapatot! Nagyon örülünk annak, hogy ilyen csapatkapitányunk van!

A bajnokság aktuális állása: