2024.07.27.

Kétgólos hátrányból állt talpra a Nógrádmegyer

Nem tudta megtartani előnyét a Nagylóc.

Múlt szombaton a Nógrádmegyert fogadta a Nagylóc a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának tizennegyedik fordulójában. Sámuel négy perc elteltével vezetéshez juttatta a hazaiakat, majd az első negyedóra után Pintér növelte övéi lépésfórját. Nem törtek azonban meg a látogatók, a találkozó harmadánál Kis szépített. Már a második felvonásban járva, Ökrös Szebasztián pedig egálra hozta az állást. Volt még hátra jócskán, de már egyik csapat sem tudta elbillenteni a mérleg nyelvét. A hajrában tíz főre olvadtak a nagylóciak, de az eredmény ennek ellenére sem módosult, kettő kettes döntetlennel ért véget a kemény küzdelem.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 14. forduló:

Nagylóc SE-Nógrádmegyer BSE 2-2 (2-1)

Vezette: Varga P. B. (Homoki G., Menczel J.)

Nagylóc SE: Oláh M. – Juhász, Rácz N. (Laczkó, 56.), Baranyi S. (Oláh Roland, 72.), Csík D. – Oláh Richárd (Oláh Kevin, 58.), Csík R., Rácz I., id. Csík Cs. (Varga B., 85.) – Pintér, Sámuel. Edző: Szőrös Róbert.

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Radics, Szőllősi, Szekeres – Rácz R. (Oláh N., 84.), Ökrös P., Kis G., Gáspár (Rácz A., 65.), Botos A. – Ökrös Sz., Berki M. Edző: Ökrös István.

Sárga lap: Baranyi S., Oláh Richárd, Rácz I., Juhász, ill. Szekeres, Ökrös P., Szőllősi, Berki M.

Piros lap: Pintér (76., Nagylóc SE)

Gól: Sámuel (4.), Pintér (17.), ill. Kis G. (32.), Ökrös Sz. (49.)

Jók: Csík D., Sámuel, ill. az egész csapat

Szőrös Róbert: – Ez a mérkőzés számomra nehéz volt, egy nagyon hajtós csapattal találkoztunk, ami nekem meglepetés volt. Megköszönöm a két új igazolt játékosunknak, hogy pluszt tudtak nyújtani a meccsen. Szerintem reális eredmény született. Sok sikert a Nógrádmegyernek!

Ökrös István: – Három játékosunk is hiányzott a mérkőzésről, mindhárman a védelemből, úgyhogy kisebb-nagyobb változtatásokkal kellett nekiállnunk a mérkőzésnek. Sajnos az idő sem kedvezett a játéknak, hatalmas nagy szélben kellett futballozni. Szép játékot nem sokszor láthattunk a pályán. Két-két szerzett gól mellett, inkább az ütközésekről szólt a meccs, amit nagyon sajnálok. Nem szoktunk nyafogni, ha férfiasabb a küzdelem a pályán, de ez már inkább durva, teljesen sportszerűtlen viselkedés volt, amit a hazai csapat egyes játékosai képviseltek. Két játékosom is komolyabban megsérült. Sok sikert a Nagylócnak! A játékosaimnak gratulálok, remélem, a következő bajnokin teljes létszámmal tudunk kiállni!

A bajnokság aktuális állása: