2024.07.27.

Hazai sikerrel indította a tavaszt a Kétbodony

Az utolsó negyedórában beszedett gólokkal maradt alul a Nőtincs.

Múlt szombaton a Nőtincset fogadta a Kétbodony vármegyénk legalacsonyabb osztályának nyugati-csoportjában. Az első félidőben nem esett gól a tizennegyedik fordulóban megrendezett bajnokin. Próbálkoztak a felek becsülettel, de eredménytelenül. Jó darabig a második felvonásban sem találtak egymáson fogást a gárdák. Aztán elérkeztünk az utolsó negyedórához, amikor a csereként beszálló Kacsári révén bevették a kaput a házigazdák, akik hamarosan Valusz jóvoltából megint beköszöntek, így végül kettő nullra nyertek.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 14. forduló:

Kétbodony SE-Nőtincs SE 2-0 (0-0)

Vezette: Zsélyi Cs. (Urbán V. P.)

Kétbodony SE: Rados – Tóth J, Szorcsik, Farkas, Nagy J. – Takács B. (Kacsári, 55.), Nagy B., Jele, Ódor- Bencsik (Takács J., 62.), Valusz. Edző: Bartyik Róbert.

Nőtincs SE: Kovács K. – Fuchs P., Jakubecz, Kiss D., ifj. Matyóka F. – Csabuda, Krausz, Nógrádi (Horváth I., 60.), Petrik – Maglódi, Majer. Edző: id. Matyóka Ferenc.

Gól: Kacsári (76.), Valusz (82.)

Jók: Jele, Ódor, Nagy B., Valusz, ill. Kovács K.

Bartyik Róbert: – Nem voltunk valami sokan ebben a lehetetlen időpontban, de úgy érzem, jobban akartuk a győzelmet, és ez meghozta az eredményt. Most megvolt a kellő tűz és fegyelem a csapatban, ezt kellene továbbvinni. Mindenki remekül teljesített, de muszáj lesz kiemelnem pár embert, mert megfogadtam, hogy ezentúl így teszek. Végeredményben jó játékvezetés mellett, a győzelmet jobban akaró csapat nyert. További jó szereplést kívánok a nőtincsieknek!

id. Matyóka Ferenc: – A helyzeteit jobban kihasználó hazai csapat megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. A körülmények borzasztók voltak, az erős szél és kicsit a pálya talaja. Sportszerű meccs volt, jó játékvezetés. Nem tudtuk belőni a helyzeteinket. 

A bajnokság aktuális állása: