2024.05.03.

Megtáltosodott a Cered

Az elmúlt időszakban remekelő Nógrádmegyert fektette két vállra Horváth Jenő csapata.

Múlt vasárnap a Nógrádmegyert fogadta a Cered a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának huszadik körében. Remekül indították a meccset az elszánt hazaiak, akik öt perc alatt betaláltak. Az első negyedóra után érkezett a válasz, a látogatók gólfelelőse egalizált. Ezt követően is mentek előre nagy elánnal a házigazdák, de a szünetig már nem változott az állás. Egy darabig a második etapban sem találtak fogást ellenfelükön a cerediek, a mérkőzés utolsó szakaszában azonban ismét eredményesek tudtak lenni, majd be is biztosították sikerüket. Három egyre diadalmaskodott Horváth Jenő brigádja.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 20. forduló:

Cered VSE-Nógrádmegyer BSE 3-1 (1-1)

Vezette: Varga F. (Szász K.)

Cered VSE: Simon L. – Tősér A., Tomon (Elek, 75.), Danyi (Pál M., 87.), Simon Zs. – Tősér D., Pap, Simon B., Bolla – Kovács B., Radics D. (Horváth J., 89.). Játékos-edző: Horváth Jenő.

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Radics R., Kardos, Ökrös M., Ökrös P. – Rácz R., Lakatos T. (Rácz A., 51.), Kis G., Botos A. (Gáspár, 66.) – Ökrös Sz., Berki M. Edző: Ökrös István.

Sárga lap: Gáspár

Gól: Tősér D. (5.), Radics D. (70.), Simon Zs. (83.), ill. Berki M. (18.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Horváth Jenő: – Napsugaras időben, jó iramú mérkőzésen sikerült legyőznünk a Nógrádmegyer csapatát, s ezzel ismét a dobogó közelébe kerülnünk. Játékosaim mindent megtettek a győzelemért és sikerült is itthon tartanunk a három pontot. További sok sikert kívánok „Pitykének” és csapatának! Mi készülünk a Kazár elleni mérkőzésre. Bízom benne, hogy győzelemmel vonulhatunk a kéthetes pihenőre.

Ökrös István: – Sajnos nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy szerettük volna. Egyszerűen nem ment a játék, sokat hibáztunk. Az első gól után még tudtunk egyenlíteni, de utána már nem jött össze érdemleges helyzet. Az ellenfél motiváltabb volt, szervezetten játszottak. Megérdemelten nyerték meg a meccset, sokkal több helyzetet alakítottak ki. Gratulálok nekik és további sok sikert kívánok! Mi pedig még nagyobb lendülettel állunk neki a következő fordulóknak!

A bajnokság aktuális állása: