2024.07.27.

Hengerelt a Nagylóc

Sokkszerű mélyütést kapott a Vizslás.

Múlt szombaton a Nagylócot fogadta a Vizslás a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának huszonkettedik körében. Remekül kezdtek a hazaiak, akik ekkor azt hihették, hogy simán nyernek. Nem így lett… Fokozatosan felbátorodtak a látogatók, akik a szünet előtt egyenlítettek. A második felvonásban férfias küzdelem zajlott a pályán. A játékrész derekán fordítottak a vendégek. Kitámadtak a házigazdák, mindhiába. A hajrához érve a duplázó Juhász révén nőtt a különbség, majd a csereként beszálló Csík Rómeó is beköszönt. Végül remek, négy egyes diadalt könyveltek el a szép sikerrel jelentkező nagylóciak.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 22. forduló:

Vizslási SE-Nagylóc SE 1-4 (1-1)

Vezette: Gyetvai B. (Reviczki J., Varga P. B.)

Vizslási SE: Pádár – Rostás J., Elek, Pintér, Kruppa – Ország, Oláh Z. (Karvaj, 63.), Hadusovszki, Palkovics – Bata (Rostás R., 63.), Kisbali (Oláh Á., 49.). Edző: Dancsok Roland.

Nagylóc SE: Oláh M. – Laczkó (Krivánszky,  65.), Oláh B., Baranyi S., Oláh K. – Oláh Richárd (Jurecska, 83.), Oláh Roland (Csík R., 49.), Juhász, Rácz I. – Csík D., Sámuel. Megbízott játékos-edző: Oláh Roland.

Sárga lap: Pádár, ill. Rácz I., Oláh R.

Gól: Ország J. (3.), ill. Juhász (45., 80.), Rácz I. (67.), Csík R. (82.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Dancsok Roland: – Erre nem tudok mit mondani…

Oláh Roland: – Kicsikét nyomottan álltunk bele a meccsbe, ez látszódott is az első félidőben, a Cered edzője öt kettőt tippelt a hazaiak javára… Ezt csúfosnak és megalázónak éreztük! Szerintem ez sok és ennyire nem szabad elítélni egy csapatot! Kihangsúlyozzuk, most már három pontért megyünk Ceredre, komoly küzdelmet fogunk fölvenni és el is fogjuk hozni a pontokat! Megvertek minket itthon, és ahogy a múltkor is elmondtam, aki legyőzött minket tavaly, ezzel a csapattal visszavágunk! Rátérve a meccsre, egy nullás hazai vezetésnél megpróbáltunk fölállni, ami sikerült is. Egy eggyel fordultunk. Nem fújtak be nekünk egy jogos büntetőt, amúgy nagyjából jól vezették a mérkőzést, köszönjük szépen! Nagyon jól cseréltünk, jól taktikáztunk Csík Rómeóval, bejött a húzásunk, hogy beáll az 55. percben, ezt nem tudta lereagálni az ellenfél edzője. Kissé morcos vagyok a csapatra, mert rúghattunk volna tízet is! Négy egynél elkezdtünk bohóckodni, pedig tíz egy is lehetett volna. Ettől függetlenül nagyon szépen köszönöm a csapatnak ezt a komoly menetelést, mindenki odateszi magát hétről hétre! Minden egyes játékos mindent letesz az asztalra, amikor eljön futballozni. Egyre jobb formában vagyunk. Annyit kell tudni rólunk, hogy mi magunknak focizunk, és legfőképpen a Názáreti Jézusnak! Köszönjük a sportszerű játékot a Vizslásnak, további sok sikert kívánunk nekik! 

A bajnokság aktuális állása: