2024.07.27.

Könnyedén gyűjtött pontokat a Silver Tüzép-Karancslapujtő

Sima vereséget szenvedett a Berkenye.

Múlt szombaton Berkenyét tette tiszteletét a Silver Tüzép-Karancslapujtő a vármegyei élvonal huszonharmadik fordulójában. Szépen fokozatosan kézbe vették a gyeplőt a vendégek, majd meddő fölényük két gólban is megmutatkozott a szünet előtti percekben. Előbb tizenegyesből vették be a kaput, majd Pál is eredményes volt. A második etap elején hamar tovább nőtt a különbség, majd Katona jutott dupláig. A hajrához érve Bonivért is újra beköszönt, kialakítva az övéi sima, öt nullás sikerét jelentő végkifejletet.

Megyei I. osztály, 22. forduló:

Berkenye SE-Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE 0-5 (0-2)

Berkenye, 50 néző. Vezette: Barta N. I. (Gargya B. G., Kiss R.)

Berkenye SE: Flamich – Porvay, Keresztes, Szandai (Schlenk, 81.), Földvári – Rottek, Debre G. (Genzelman, 64.), Illés – Rusvay, Balga – Mátyás P. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Vida – Tóth O., Sulcz, Zsély B., Szeles – Híves, Romhányi (Rátóti, 61.) – Pál G. (Oláh D., 76.), Bonivárt, Kovács B. (Banka D., 60.) – Katona. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Sárga lap: Földvári, ill. Tóth O.

Gól: Bonivárt (43., 77.), Pál G. (45.), Katona (51., 61.)

Jók: Flamich, ill. az egész csapat

Rusvay Gergely: – Először is, gratulálok a Karancslapujtőnek, nagyon jó csapat! Tudtuk ezt a mérkőzés elején. Kicsit nehéz helyzetben voltam, mert a komplett támadósorom hiányzott. Fábri Tomi sérült, és sajnos ma Less Krisztián és Greff Ádám sem volt bevethető. Ettől függetlenül jól küzdött a csapat. Az első félidő inkább védekeztünk. A 43. percben egy buta tizenegyesből megszerezte a vezetést az ellenfél. Ekkor egy picit szétestünk, majd egy nagy bedobás után újabb gólt kaptunk. Megcsúsztattuk a labdát, nem értünk oda a hosszúra, lemaradtunk. Aztán a második félidő eleje egész jól nézett ki. Kicsit feljebb toltuk a védekezést, akkor voltak lehetőségeink. Pont rosszkor kaptuk a harmadik gólt, de azt gondolom, annak ellenére, hogy öt nullára kikaptunk, volt tartása a csapatnak. Megvoltak a helyzeteink a második félidőben. Nem tudok rosszat mondani a srácokra. Kevesen vagyunk. Akik itt voltak, csúsztak-másztak. Még egyszer gratulálok az ellenfélnek, további sok sikert kívánok nekik, és azt, hogy érjék el a céljaikat!

Romhányi Tamás: – Hála istennek, a játékosok ott folytatták, ahol a múlt héten abbahagyták. Azt kértük tőlük az öltözőben, hogy próbáljuk azt a játékot és intenzitást fenntartani, amit a múltkor elkezdtünk. A srácok vevők voltak erre. Tényleg senkire nem tudok egy rossz szót sem szólni, mert mind fizikálisan, mind technikailag kivitelezve nagyon jól működött a csapat. A cserék is jól szálltak. Úgyhogy azt gondolom, megérdemelt a győzelmünk. Köszönjük a berkenyei csapatnak a vendéglátást! Nagyon jó a két klub közötti viszony. Mind az edzőjüket, mind a polgármester urat, illetve a játékosokat is nagyon tisztelem. Láttam, hogy most elég vékonyan tudtak kiállni erre a mérkőzésre, de majd jövőre biztos jobb teljesítményt fognak nyújtani. További sok sikert kívánok nekik! Mi meg megyünk tovább, dolgozunk, és majd meglátjuk, az év végén ez mire lesz elég.

A bajnokság aktuális állása: