2024.07.27.

Folytatta szárnyalását a Silver Tüzép-Karancslapujtő

Csúnya pofonba szaladt bele az Építők.

Szombaton az Építőket fogadta a Silver Tüzép-Karancslapujtő a vármegyei élvonal huszonkilencedik körében. Negyedóra sem telt el és már betaláltak a bombaformában lévő hazaiak. Maradtak lendületben a házigazdák, lelkesedésük pedig további öt gólt eredményezett a szünetig. A fordulás után visszavett a magabiztos előnyt birtokló gárda, míg a látogatók igyekeztek elkerülni, hogy megint sorozatban kapituláljanak. A hajrához érve azért még kétszer beköszöntek a vendéglátók, akik végül kiütéses, nyolc nullás sikert könyveltek el. Kiemelendő, hogy a meccs utolsó negyedéhez érve két rutinos futballista, a negyvenkilenc éves Tóth Szilárd és az ötvenhárom esztendős Lavaj Zoltán is lehetőséget kapott. Zsinórban tizedik tétmérkőzését húzta be Romhányi Tamás parádés szériában állomásozó legénysége.

Megyei I. osztály, 29. forduló:

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE-Építők KC 8-0 (6-0)

Karancslapujtő, 100 néző. Vezette: Lucián J. (Kecskés G., Gergely M.)

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Vida – Bonivárt, Zsély B., Sulcz, Tóth O. – Romhányi (Rátóti, 46.), Híves – Pál G. (Lavaj, 68.), Novák (Tóth Sz., 68.), Szeles – Katona. Játékos-edző: Romhányi Tamás,

Építők KC: Hegedűs – Menczel (Takács B., 44.), Ökrös, Gál (Csatlós, 46.), Tőzsér L. – Dániel Z., Német – Kollár (Palotai D., 64.), Gyetvai, Oláh Sz. – Budveszel Benjámin. Játékos-edző: Csatlós Tamás.

Gól: Pál G. (11., 36.), Szeles (23., 41., 74.), Tóth O. (29.), Katona (43., 83.)

Jók: az egész csapat, ill. Hegedűs, Dániel Z., Gyetvai, Ökrös

Romhányi Tamás: – A csapatnak ez volt a héten a harmadik mérkőzése. Láttam az arcokon, hogy fáradtak, de ezt a meccset is magabiztosan nyertük meg. Nagyon sajnálom, hogy már csak egy összecsapásunk van, mert fantasztikus formában vagyunk. A játékosok élvezik a futballt és meccsről meccsre egyre jobban teljesítenek. Élvezet velük együtt dolgozni és nagyon büszkék vagyunk rájuk! „Csatinak” és csapatának sok sikert kívánok a jövőben! Gratulálok a második csapatunknak is a harmadik helyhez, ők is szép tavaszt produkálnak!

Csatlós Tamás: – Már meccs előtt éreztük a bajt. Sajnos elfogytunk a bajnokság végére! Annak örültünk, hogy megvoltunk tizenegyen! Nekem kellett beállni már félidőben! Három ember sérülten játszott. A bajnokság végére elfáradtunk, nem tudjuk azt nyújtani, amit eddig. Van még egy meccsünk, amit becsületesen meg kell csinálnunk, aztán egy megérdemelt pihenő után megerősítve a csapatot kezdjük az új szezont. Gratulálok a ‘Lapujtőnek! Szerintem magasan a bajnokság legjobb csapata! További sok sikert kívánok nekik! Öröm látni, hogy jó kezekben van a csapat. Külön gratulálok Tóth Szilárdnak ehhez, amit ‘Lapujtőn csinált!

A bajnokság aktuális állása: