2024.07.27.

Mészárlást tartott a Silver Tüzép-Karancslapujtő

Nagyon csúnya pofonba szaladt bele az Érsekvadkert.

Szombaton az Érsekvadkertet fogadta a Silver Tüzép-Karancslapujtő a vármegyei élvonal huszonnegyedik fordulójában. Nem sokat teketóriáztak az egyértelmű esélyesnek számító hazaiak, Negyedóra alatt háromszor köszöntek be. Ezt követően húsz percig nem kaptak gólt a látogatók, majd a szünet előtt még háromszor mattolták a védelmüket. A második felvonás még simább volt. Megalkuvást nem tűrve mentek előre a hazaiak, akik végül valódi mészárlást rendezve, tizenöt nullás sikert értek el. A legeredményesebbnek Katona Bence bizonyult, aki hét alkalommal rezgette meg a hálót.

Megyei I. osztály, 24. forduló:

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE-DJ-Mobitel-Érsekvadkert SE 15-0 (6-0)

Karancslapujtő, 100 néző. Vezette: Kiss D. (Elischer M., Pál A.)

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Asztalos – Rátóti, Sándor A., Zsély B., Szeles – Híves (Oláh D., 57.), Romhányi – Pál G. (Pingiczer, 50.), Banka D., Kovács B. – Katona. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

DJ-Mobitel-Érsekvadkert SE: Tóth R. – Farkas, Cseri, Gyenes, Baló – Dávid M., Pistyúr, Balga – Benyó, Bella, Bozsó. Vezetőedző: Nyikos József.

Sárga lap: Szeles, Zsély B.

Gól: Pál G. (7., 15., 43.), Katona (13., 35., 60., 67., 69., 77., 80.), Szeles (39., 82.), Pingiczer (51., 53.), Banka D. (55.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Romhányi Tamás: – A játékosaim most is jelesre vizsgáztak. A külső körülmények ellenére is nagyon profin állnak minden mérkőzéshez és edzéshez. Nagyon büszke vagyok rájuk, mert ők tényleg mindent megtesznek. Ezt mutatják az elmúlt időszak eredményei is. Az ellenfélnek is gratulálok, mert rendkívül sportszerűen futballoztak, még nagy hátrányban is. Szebb jövőt kívánok nekik!

Nyikos József: – Nem akarom bármire is fogni. Egyszerűen sok helyen nagyon-nagyon hiányzott a minőség a csapatból. Még a meccs előtt egy nappal is úgy nézett ki, nem leszünk tizenegyen. Nem tudtuk, ki tudunk-e állni megfelelő létszámban. Ilyen értelemben nézve, örülök, hogy megvoltunk, és dicséret illeti azokat a gyerekeket, akik eljöttek! Akik meg nem így tettek, nézzenek magukba, hogy miért nem jelentek meg! Nagyon nehéz volt kiállnunk, azt viszont engedhetjük meg magunknak egy bajnokságban, hogy nem állunk ki! Egy ilyen lépés leviszi a pontvadászat színvonalát. Megye egyben végképp nem lehet ilyet csinálni! Ezért is álltunk ki, és voltunk úgy vele, inkább legyen ez, mint ami ma volt, körülbelül két osztály különbség a csapatok között. Ebből is tanulni kell! Ahogy már sokszor elmondtam, tisztában vagyok vele, hogy miért mi történik. Azt mondom, ettől csak fölfelé van! Nem lehet olyat elvárni, amit tudom, hogy úgysem fognak tudni megcsinálni. Mentalitásban sokkal többet kell hozzátenni. Ezt viszont el lehet várni és el is kell, hogy ilyen tekintetben odategyék magukat az emberek, ahogy azt kell egy bajnokin! Gratulálok a Karancslapujtőnek! Sajnos most megvolt ez a különbség, de még egyszer mondom, mi már annak örültünk, hogy ki tudtunk állni tizenegyen… 

A bajnokság aktuális állása: