2024.04.27.

A hétvége embere: Bódis Martin

Duplával vezette fontos győzelemhez csapatát a Bátonyterenyét legyűrő Érsekvadkert támadója.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2022/2023-as szezon huszonharmadik köre után az Érsekvadkert támadója, Bódis Martin mellett döntöttünk, aki duplával segítette fontos sikerhez a Bátonyterenye elleni alsóházi helyosztón három kettes győzelmet elérő csapatát. Most pedig jöjjön a jó napot kifogó csatárral készült interjúnk!

– Hogy tudja összefoglalni a meccset?

– Az első pár perc nehéz sikeredett – mondta Bódis Martin. Nem kezdtük jól a mérkőzést, az ellenfél többször is veszélyeztette a kapunkat, de szerencsére a kiváló kapusteljesítményünk miatt fel tudtuk javítani a dolgokat és képesek voltunk felpörögni. Itt is-ott is megvoltak a lehetőségek a találkozón, de mi tudtuk véghez vinni a győzelmet. 

– Milyen körülmények között vette be a kaput?

– Az elsőnél egy kiugratást kaptam Szabó Lénárd barátomtól, majd a jobb szélről „külivel” be tudtam tekerni a labdát a hosszúba. A második is hasonló volt. Egy kiugratásnál Terenyei lövését védte a kapus, de a kipattanót már nem tudta hárítani, ezzel állítottuk be a végső sikert.

– Egy ideje nem igazán hallhattunk önről. Mi történt az elmúlt időszakban?

– Azt kell, hogy mondjam, időközben más dolgok is fontosabbak lettek, mint a megyei foci. A család, építkezés, stb. Sajnos meg is sérültem, egy csúnya gerincsérvem is kialakult, de próbálok most már minél többet pályára lépni a barátaimmal!

– Mi a véleménye csapata eddigi tavaszáról?

– A helyzet nem túl biztató. Mindenkit megvisel egy edzőcsere, de „Nyiki” próbál mindent elkövetni, hogy túléljük ezt a tavaszi szezont. Reméljük, minden jóra fordul és egyszer újra a ‘Vadkert mellé áll a szerencse!

– Milyen az új trénerrel együtt dolgozni?

– Nyikos József jó szakember és nem rossz múltja van a háta mögött. Edzéseken sajnos alig vagyunk, ifistákkal vagy azok nélkül. Változó a létszám. Így is próbálja a legjobbat kihozni! Nem tudjuk, mit hoz a jövő. Nehéz erről beszélni. Majd meglátjuk. 

– Szombaton a Silver Tüzép-Karancslapujtőhöz látogatnak. Mire számít a mérkőzésen?

– Jó erőt képvisel az ellenfél. Megpróbáljuk a legjobbat kihozni a mérkőzésről, de semmi sem lehetetlen! Bódis voltam, sziasztok!