2024.05.04.

A hétvége embere: Budveszel Benett

Mesterötössel vezette győzelemre csapatát az Érsekvadkerttel elbánó Építők támadója.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2022/2023-as szezon tizenkilencedik köre után az Építők csatára, Budveszel Benett mellett döntöttünk, aki mesterötössel segítette sikerhez az Érsekvadkert ellen hat egyes győzelmet elérő együttesét. Most pedig jöjjön a remek napot kifogó támadóval készült interjúnk!

– Hogyan gondol vissza a legutóbbi bajnokira?

– Jól kezdtük a mérkőzést, a meccs kezdetétől jól játszottunk – mondta Budveszel Benett. Dominált a csapatunk egész végig és remekül fociztunk.

– Minek köszönhetően jöhetett ki ennyire a lépés?

– Minden támadásnál próbáltam jól helyezkedni és maximálisan odakoncentrálni minden mozdulatomra.

– Pályafutása legjobb mérkőzésén van túl?

– Volt már jó pár emlékezetes és jó meccsem, de a gólok számában most voltam a legeredményesebb megye egyes felnőtt szinten.

– Miért döntött úgy, hogy a salgótarjáni csapathoz igazol?

– Remek játékosok alkották a gárdát és csatlakoztak a csapathoz, akiket személyesen is ismerek. Nagyon jó a csapategység és mindenki maximálisan teszi a dolgát. Az edzések nagyon jók és élvezetesek. Illetve számomra fontos, hogy minél több percet töltsek a pályán, amit itt megkapok.

– Mit vár a szezon hátralévő részétől?

– Biztos vagyok benne, hogy ugyanezzel a tűzzel és akarattal fogunk felmenni a pályára minden egyes mérkőzésen. A maximumot próbálom kihozni magamból minden meccsen, emellett minél több gólt szerezni és gólpasszt adni.

– Szombaton a Szécsényt fogadják. Mire számítok a találkozó kapcsán?

– Hazai pályán játszunk. Mindenféleképp győzelemre számítok. Persze ehhez tennünk is kell, és akarni úgy, mint a többi meccsen.