2024.07.25.

A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Bangó Rómeó

Mesterhármassal vette ki a részét csapata sikeréből a Tarral elbánó Mihálygerge támadója.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is hétről hétre megválasztja a Megyei II. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A most futó idény tizenötödik fordulóját követően a Mihálygerge csatárára, Bangó Rómeóra voksoltunk, aki triplával és jó játékkal vette ki a részét a Tarral öt nullás arányban elbánó együttese sikeréből. Most pedig következzen az eredményes napot kifogó támadóval készült interjúnk!

– Hogyan tudná összefoglalni a mérkőzést?

– Az első félidő nagyon nehéz volt a nagy szél miatt, és a Tar csapata is jól játszott – kezdte Bangó Rómeó. Ennek ellenére így is sok lehetőségünk volt, de vagy az ellenfél vagy a szél mindig keresztbe tett. A második félidőben szerencsére hamar megszereztük a vezetést és a többi lehetőségből gólokkal megszereztük a három pontot. A meccs első felében a Tarral volt a szél, a másodikban pedig velünk.

– Mi a véleménye saját játékáról?

– Minden meccsen úgy állok a játékhoz, hogy nyerni akarok. Így tettem most is, három gól lett a jutalma.

– Milyen körülmények között tudta bevenni a kaput?

– Az elsőt szögletből értem el. A másodikat húsz méterről vágtam be. A harmadikat egy sarokrúgás variáció után szereztem. 

– Mit vár a csapattól tavasszal?

– A csapatom egy nagyon jó közösség, és minden meccsen mindenki úgy áll a mérkőzéshez, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból. Úgy gondolom, hogyha jó napunk, van minden csapattal fel tudjuk venni a versenyt és képesek vagyunk pontot, pontokat szerezni.

– Vasárnap a Karancslapujtő második számú együtteséhez látogatnak. Mire számít a találkozón?

– Sajnos nem biztos, hogy oda tudok érni, mert Bozsik-programom van, de ha időben végzek, akkor megyek, ha a második félidőben érek oda, akkor is. Remélem, felvesszük a versenyt, és pontot vagy pontokat tudunk gyűjteni.