2024.07.27.

Tíz emberrel érte el első tavaszi sikerét a Héhalom

Szécsényben tudta megtörni a jeget az egy piros lap miatt nagyjából hatvan percet létszámhiányosan lejátszó csapat.

Vasárnap a Héhalmot fogadta a Szécsény a vármegyei élvonal huszonhatodik fordulójában. Bekezdtek a vendégek, hat perc alatt vezetést szereztek. Jól fociztak a látogatók, de még az első félidő előtt nehéz szituációba kerültek, mivel egy piros lap miatt megfogyatkoztak. Az összecsapás kétharmadánál Jedlicska egalizált. Tíz emberrel sem adták föl a vendégek, mentek tovább, majd a hajrához érve Baranyi Richárd révén ismét bevették a kaput. Végül a maratoni hosszabbítást is kihúzták a héhalmiak, akik így kettő egyes sikerre tettek szert. Tavasszal először örülhetett a Rozmaring Péter és Farkas Ferenc által irányított alakulat.

Megyei I. osztály, 26. forduló:

Szécsény VSE-Héhalom SE 1-2 (0-1)

Szécsény, 100 néző. Vezette: Kovács M. (Urbán V. P., Mravik B.)

Szécsény VSE: Csampa – Máté G., Máté D., Szokács (Mohácsi, 63.), Gombár – Molnár Gy., Kántor, Jedlicska (Csatlós, 63.) – Matyóka, Alapi, Angyal (Szmolnik, 81.). Játékos-edző: Csatlós Csaba.

Héhalom SE: Farkas R. – Kolarovszki, Nagy Á., Gyuriska, Tőzsér – Berkes, Karmacsi, Baranyi R., Hajdú A. (Varju, 76.) – Balog R. (Molnár A., 92.), Lakatos L. Edzők: Rozmaring Péter, Farkas Ferenc.

Sárga lap: Máté D., Gombár, Mohácsi, Molnár, Matyóka, ill. Lakatos L.

Piros lap: Karmacsi (34., Héhalom SE)

Gól: Jedlicska (62.), ill. Balog R. (6.), Baranyi R. (81.)

Jók: senki, ill. Farkas R., Nagy Á., Baranyi R., Kolarovszki

Csatlós Csaba: – A múltkori mérkőzésünk után nagyon bizakodó voltam, mert a csapat jól teljesített és csapatként is jól működtünk, viszont ma számomra érthetetlen módon nagyon pontatlanul, görcsösen és akaratgyengén játszottunk. Azt hittük, elég lesz a mezt kivinni a pályára, majd az megnyeri a meccset. Emellett egy-két játékosom többet szövegelt, mint futballozott, amit nem tudok elfogadni senkitől! Ezen már a következő találkozón változtatunk, mert eddig ez nem volt jellemző a csapatunkra és nincs jó hatással a játékunkra! Amíg én vagyok a csapat edzője, ebben a csapatban csak olyan játékosok fognak szerepelni, akik mindent megtesznek ezért a csapatért és az egyesületért! Nagyon fájó volt számomra ez a mai vereség, de ez is az én csapatom volt, mint ahogy az is, amelyik győzelmeket szerzett, ezért továbbra is bízom a srácokban és próbálunk javítani! Gratulálok a héhalmi csapatnak és további sikereket kívánok nekik a folytatásban!

Farkas Ferenc: – Le a kalappal a társaság előtt! Nem gondoltuk volna, hogy pont a mai mérkőzésen sikerül begyűjteni a három pontot, de úgy vélem, teljesen megérdemelten sikerült! Majdnem egy órát emberhátrányban játszva, jogosan nyertük meg a meccset, ilyen körülmények között is.  

A bajnokság aktuális állása: