2024.07.27.

Egy félidő alatt lerendezte ellenfelét az Ecseg

Nem termett babér a Feláldozhatóknak.

Múlt vasárnap a Feláldozhatókat fogadta az Ecseg a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának huszonnegyedik fordulójában. Hazai fölénnyel indult a mérkőzés, aztán már az első negyedórában meg is lett a vezetés. Hamarosan még inkább rátettek egy lapáttal a házigazdák, még háromszor be tudtak köszönni a szünetig. Mihalik Szebasztián triplázott. Ugyan büntetőből szépítettek a látogatók a pihenőt megelőzően, érezhetően ez csak kozmetikázásra volt elegendő. A második etapban csordogált a találkozó. Aztán a hajrához érve Rádi lőtt hatalmas gólt szabadrúgásból, majd nem sokkal a lefújás előtt még faragtak hátrányukból a vendégek. Végül öt kettőre diadalmaskodtak az ecsegiek.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 24. forduló:

Ecseg SE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 5-2 (4-1)

Vezette: Bangó R. (Varga P. B.)

Ecseg SE: Baltacanovic – Jaskó, Gaál, Rádi, Mihalik R. (Burbiczki, 71.) – Baranyi Á., Moravcsik D., Kelemen, Zsiga – Mihalik J., Mihalik Sz. (Horváth, 61.). Edző: Moravcsik Ferenc.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki D. – Berki K., Csonka Achilles, Csonka Attila, Botos R. (Berta, 79.)  – Csonka D. (Bartus, 67.), Makó J., Lakatos J., Csonka R. – Medgyesi, Könnyű. Edző: Kardos Attila.

Gól: Mihalik J. (14.), Mihalik Sz. (24., 32., 38.), Rádi (82.), ill. Lakatos J. (41.), Bartus (88.)

Jók: az egész csapat, ill. Könnyű, Makó, Bartus

Moravcsik Ferenc: – Érdekes mérkőzést játszottunk. Két teljesen ellentétes félidő volt. Az elsőben jól játszott a csapat és be is biztosítottuk a győzelmünket. Utána viszont szerintem ráültek az eredményre a fiúk és mintha nem is a pályán lettek volna. Alig volt esemény a szünet után, leszámítva Ricsi bombagólját. Azt gondolom, az első pillanattól nem forgott veszélyben a három pont sorsa. Hajtós, barátságos meccs volt. Rácz Pityu megvendégelte mindkét csapatot, amit ezúton is köszönünk neki! Korrekt volt a játékvezetés, habár meglátásom szerint különösebben nem is volt dolga.

Kardos Attila: – Rossz előjelekkel indultunk az ecsegi túrára, hiszen többen is vasárnap délelőtt jelezték, hogy nem tudnak jönni. Tehát megint egy felforgatott csapattal kezdtük a meccset!
Ahogy várható volt, határozottan és dinamikusan kezdte a mérkőzést az ecsegi csapat, viszont jó védekezéssel tartottuk a döntetlent. Sajnos aztán ismét volt egy – már szokásosnak mondható – húszperces kihagyásunk, amikor az ellenfél tulajdonképpen el is döntötte a meccset. A félidő végére kezdtünk magunkhoz térni és focizni, jött is a szépítés. A második félidőre végre rájöttünk, hogy nincs veszítenivalónk, és azt a játékot nyújtottuk, amit az elejétől kellett volna, ennek köszönhetően egy sokkal nyíltabb játékkal sikerült a második félidőt egy egyre hozni. Kár, hogy átadtuk az első félidőt! Gratulálunk a szimpatikus hazai csapatnak, kívánjuk, hogy érjék el céljaikat, mi pedig, ha átmentjük második félidei játékunkat a következő meccsünkre, akkor végre kijöhetünk a gödörből! Köszönjük a lefújás utáni vendéglátást a hazaiaknak és Géczi Pityu barátunknak!

A bajnokság aktuális állása: