2024.07.27.

Újra örülhetett a Bernecebaráti-Kemence

Egygólos meccsen maradt alul a Felsőpetény.

Múlt vasárnap a Felsőpetényt fogadta a Bernecebaráti-Kemence a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának huszonnegyedik körében. Bár már a kezdősípszó után többet támadtak a hazaiak, az első félidőben csak helyzetekig jutottak, nem találtak fogást ellenfelükön. Aztán a második felvonás elején megtört a jég, Richter volt eredményes. Ezt követően nem tudták végleg lezárni a meccset a házigazdák, így a lefújásig maradt némi izgalom, de végül is már nem módosult az állás. Egy nullra nyertek a vendéglátók.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 24. forduló:

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)-Felsőpetény SE 1-0 (0-0)

Vezette: Varga F. (Horváth S.)

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót – Imre F., Tóth K., Repiczki, Tóth M. – Szilágyi (Fabi, 70.), Pál L., Gáspár, Busai (Sági, 88.) – Richter (Bálint T., 86.), Varga M. (Németh, 80.) Játékos-edző: Németh Krisztián.

Felsőpetény SE: Csámpai – Misják, Belovai, Hegedűs, Tóth P. – Burai (Sógor, 54.), Busai, Tóth Z. (Laczkovszki, 70.), Garai M. (Varga K., 62.) – Barnoki, Tabics D. Játékos-edző: Laczkovszki Zsolt.

Sárga lap: Misják, Tóth P., Tabics D.

Gól: Richter (53.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Németh Krisztián: – Jól kezdtük a mérkőzést, ez a jó teljesítmény az egész meccsen megmutatkozott. Amit kértem a srácoktól, azt maradéktalanul betartották. Élvezték a játékot, ami látszott is a fiúkon. Mintha lement volna róluk a teher, de én mindig ugyanezt kérem tőlük, hogy menjünk ki és élvezzük a focit, mert ez erről szól. Már látom, hogy ők is vevők erre. Igaz, hogy csak egy nullra nyertünk, de rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. A lefújás után beszélgettem az ellenfél játékosaival a harmadik félidőben, és ők is azt mondták, egy szót sem szólhattak volna, ha ötöt kapnak. Jó napot fogtunk ki. Jól sikerült utolsó hazai mérkőzésünk ebben a szezonban. Most lesz egy szünetünk, aztán a Keszeg elleni meccsünk után megyünk a jól megérdemelt pihenőre. Gratulálok a csapatnak, a vendégeknek pedig további sok sikert kívánok!

Laczkovszki Zsolt: – Megérződött rajtunk a ‘petényi majális hatása, pontatlanok voltunk, helyzeteinket kihagytuk, többen sérülést szenvedtek. Ez lett a vége. Gratulálok a Bernecebaráti-Kemencének, most ők voltak a jobbak, megérdemelten nyertek. Az utolsó két meccsre fókuszálunk.

A bajnokság aktuális állása: