2024.07.27.

Könnyed sikert könyvelt el a Kétbodony

Nem termett babér a Legéndnek.

Múlt vasárnap Legénden tette tiszteletét a Kétbodony a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának huszonnegyedik fordulójában. Álomszerű kezdést produkáltak az egy perc alatt betaláló vendégek. A korai sokk után ugyan lassan felébredtek a hazaiak, a játékrész felénél tovább nőtt a különbség. Ezt követően próbálkoztak a házigazdák, de nem jött össze a szépítés. Egészen az utolsó negyedóráig érintetlenek maradtak a hálók, mígnem a dupláig jutó Kacsári végleg lezárta a csörtét. Hamarosan büntetőből faragtak hátrányukból a legéndiek, de az utolsó szó a látogatóké volt, akik végül sima, négy egyes sikert arattak.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 24. forduló:

Legéndi SE-Kétbodony SE 1-4 (0-2)

Vezette: Trubin B. (Istvanovszki A., Pásztor B. J.)

Legéndi SE: Soós – Lajos B., Durucz, Oláh T. (Kelemen, 46.), Kucsera – Marozsán, Urbán, Franyó, ifj. Bujnyik (Szarvar, 77.) – Holló, Takács S. Edzők: id. Bujnyik János, Hanusz Péter.

Kétbodony SE: Miklián – Ódor, Szorcsik, Farkas (Tóth J., 36.), Kertész – Kacsári, Jele, Nagy B., Takács B. (Takács J., 46.) – Valusz (Bencsik, 59.), Kovács R. Edző: Bartyik Róbert.

Sárga lap: Nagy B.

Gól: Takács S. (80.), ill. Valusz (1.), Kacsári (23., 77.), Kovács R. (83.)

Jók: senki, ill. Miklián, Ódor, Kertész, Kacsári

id. Bujnyik János: – Jók voltak a fiúk, amit tudtunk, megtettünk. Sajnos kevesebben voltunk a megszokottnál, sok volt a hiányzó. Sportszerű mérkőzést játszottunk. Gratulálok az ellenfélnek! Mi megyünk tovább.

Bartyik Róbert: – Nagyon örülök a győzelemnek, ránk fért már, a játékon és a helyzetkihasználáson van mit csiszolni. Jó játékvezetés volt. Sérültjeinknek mielőbbi felépülést, a Legéndnek pedig kitartást kívánok!

A bajnokság aktuális állása: