2024.07.27.

Idegenben tért vissza a győzelmi ösvényre a Rimóc

Sima vereséget szenvedett a Cered.

Múlt vasárnap Cereden volt jelenése a Rimócnak a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának huszonnegyedik fordulójában. Gyorsan lépésfórhoz jutottak a vendégek, de az első negyedóra után jött is a válasz. Ez az állapot sem tartott sokáig és hamarosan ismét hátrányban voltak a hazaiak. A szünetig még próbálkoztak a házigazdák, eredménytelenül. A második etap elején tovább nőtt a különbség, majd a hajrára kanyarodva a duplázó Rácz Adrián döntötte el végleg a meccset. Négy egyre nyertek a rimóciak.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 24. forduló:

Cered VSE-Rimóc SE 1-4 (1-2)

Vezette: Elischer M. (Sáfrány Sz. T.)

Cered VSE: Kapás – Tősér A., Tomon (Cseri, 68.), Simon Zs., Bolla – Tősér D. (Mikus, 80.), Oláh F. (Elek, 61.), Kovács B., Simon L. – Radics (Pál M., 85.), Danyi. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Rimóc SE: Janusek – Csizmadia, Tiszttartó, Szoldatics D., Rácz Sz. – Veres, Kiska, Kiss P. (Czupkó, 83.), Bangó R. – Bangó Bendegúz, Rácz A. Edző: Fábián Róbert.

Sárga lap: Elek, Tomon

Gól: Danyi (16.), ill. Rácz A. (13., 76.), Tiszttartó (19.), Bangó Bendegúz (53.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Horváth Jenő: – Sajnos beigazolódott a félelmem, mint sok más csapat esetében, nálunk is rendkívül rossz hatással volt a játékosok teljesítményére a kéthetes kihagyás. A Rimóc csapatának gratulálunk, sok sikert céljaik elérésében!

Fábián Róbert: – Erre a mérkőzésre kis létszámmal érkeztünk, de akik pályára léptek, mindent megtettek a győzelem érdekében! Az első félidőben több volt a pontatlanság, de a második játékrészre ez is feljavult, és ennek köszönhetően sikerült begyűjteni azt a bizonyos három pontot, ami már biztos, hogy dobogót ér. Gratulálok csapatomnak a meccsen nyújtott teljesítményhez, az ellenfélnek pedig további sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: