2024.07.27.

Nem ismert kegyelmet az Ecseg

Méretes zakót öltött magára a Felsőtold.

Múlt vasárnap a Felsőtoldot fogadta az Ecseg a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának tizennegyedik körében. Hamar kézbe vették a gyeplőt az egyértelmű favoritnak számító hazaiak, akik már az első negyedórában beköszöntek. Hamarosan tovább nőtt a különbség. A szünetig le is rendezték az érdemi kérdéseket a hétszer eredményes házigazdák. A fordulás után sem álltak meg az ecsegiek, akik végül igazi mészárlást rendeztek és tizenegy nullra diadalmaskodtak gyenge napot kifogó ellenfelükkel szemben.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 14. forduló:

Ecseg SE-Feltőtoldi Cserhát TSE 11-0 (7-0)

Vezette: Zsélyi Cs. (Reviczki J., Berki A.)

Ecseg SE: Baltacanovic – Bangó Cs. (Oláh A., 60.), Rádi Ri., Burbiczki (Baranyi M., 54.), Gaál – Moravcsik D., Kelemen, Mihalik J., Baranyi Á. – Zsiga, Mihalik Sz. Edző: Moravcsik Ferenc.

Felsőtoldi Cserhát TSE: Páva – Murányi, Nyirjei, Balázs S. (Mosó, 50.), Erki – Baranyi M., Kalmár-Vraskó, Hucskó, Havasi – Imre Cs., Ambrus. Játékos-edző: Nyirjei András.

Sárga lap: Moravcsik D., Kelemen, ill. Murányi

Gól: Mihalik J. (11., 44.), Mihalik Sz. (18., 41., 49., 53.), Baranyi Á. (28.), Zsiga (34.), Kelemen (45.), Baranyi M. (48., öngól), Rádi Ri. (73.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Moravcsik Ferenc: – Az eredmény magáért beszél. Egyértelmű volt a fölényünk. Azt gondolom, ez a tizenegy még lehetett volna jóval több is, de ne legyünk telhetetlenek. Még fejlődnie kell a Felsőtoldnak. Azt hittem, nagyobb erőt képviselnek, hiszen előkészületi mérkőzésen a Tart is simán megverték, illetve pár embert igazoltak is. A játék alapján ilyen arányban is megérdemelt volt a győzelmünk. További sok sikert kívánok a vendégeknek! Mi pedig megyünk tovább. Folytatni kell ezt a jó szereplést!

Nyirjei András: – Nehéz bármit is mondani egy ilyen meccs után. Az első tíz percet követően három gólpasszt ajándékoztunk a hazaiaknak, amit köszöntek is szépen, utána már mindenkinek elment a kedve, csak lézengtünk a pályán. Ilyen hibákat még megye háromba sem, de még „sörmeccsen” sem szabad elkövetni. Sajnos azt kell mondjam, megérdemelten kaptunk ennyi gólt, mert sokkal jobb volt az ellenfél. Szinte minden helyzetet értékesítettek. Nagyon el kell gondolkodni mindenkinek, mit is akarunk csinálni a pályán, mert így nem lehet focizni. Szomorú vagyok azért is, mert az edzőmeccseken ennél jobb formát mutattunk és most nagyon visszaesett a csapat. Bízom benne, hogy a következő hetekben ennél már csak jobb jöhet! Gratulálok az Ecsegnek!

A bajnokság aktuális állása: