2024.05.19.

Emberhátrányban nyert a Feláldozhatók

Létszámhiányosan gyűrte le a Ceredet a karancssági alakulat.

Múlt vasárnap a Ceredet fogadta a Feláldozhatók a legalacsonyabb vonal Keleti-csoportjának tizennegyedik fordulójában. Bár csak tíz emberrel tudtak kiállni a hazaiak, négy perc elteltével alaposan leforrázták ellenfelüket, ugyanis Könnyű révén vezetést szereztek. Ezt követően természetesen próbálkoztak az egyenlítéssel a vendégek, de sem a szünetig, sem a második etapban nem tudtak válaszolni. Berki Dávid lehúzta a rolót, illetve minden egyes karancssági játékos apait-anyait beleadott, így megőrizték kapujukat a góltól a végül létszámhátrányban egy nullra nyerni tudó, így komoly kalapemelést érdemlő házigazdák.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 14. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Cered VSE 1-0 (1-0)

Vezette: Gecse Z. (Varga P. B., Menczel J.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki D. – Botos, Csonka Achilles, Berta, Berki K. – Medgyesi, Makó J., Csonka R., Bartus – Könnyű. Edző: Kardos Attila.

Cered VSE: Kapás – Cseri (Horváth J., 38.), Elek, Simon Zs., Bolla – Tősér A., Oláh F., Hajdu, Kovács B. – Pap, Radics D. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Sárga lap: Berta, ill. Radics D.

Gól: Könnyű (4.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Kardos Attila: – Nem a legjobb előjelekkel fogadtuk az igen erős ceredi csapatot, hiszen négy játékosomnak nem volt érvényes sportorvosi engedélye, ezért tíz emberrel tudtunk csak kiállni a mérkőzésre. Nagyon sportszerű meccsen, felemás félidőket játszott a két csapat. Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, sok helyzetből egyet sikerült gólra váltani. Tudtuk, hogy a második félidőben a szél a vendégcsapatot fogja segíteni, és szinte az egész félidőben hősiesen védekeztünk vagy a kapusunk védett. Nyilván szerencsénk is volt, de úgy gondolom, abszolút megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Nem volt egy szép foci a részünkről, ez igazi célfutball volt. Gratulálok a srácoknak, hiszen óriási győzelmet arattunk tíz emberrel, edzés nélkül, de szívvel-lélekkel, egymásért küzdve, ami többet ér, mint heti két edzés. További sok sikert a ceredi csapatnak, kívánom Jenő barátomnak, hogy a kitűzött céljait érje el!

Horváth Jenő: – A Karancsság csapata bizonyította ma, hogy tíz emberrel, szívből játszva, bárki ellen képesek győzelmet szerezni. Remélem, még jókor kaptuk ezt a pofont és észhez térünk a tavaszi szezonra.

A bajnokság aktuális állása: