2024.07.27.

Ikszelt a Diósjenő és a BSE

Hat gólt hozott az edzőmérkőzés.

Kedden edzőmérkőzésen fogadta a vármegyei első osztály rajtjára hangoló Diósjenő a következő idényt egy vonallal lejjebb megkezdő BSE gárdáját. A szünet előtt még vezetni tudtak a házigazdák, a fordulás után viszont jobbik arcukat vették elő a fiatalos vendégek, így három hármas döntetlennel fejeződött be a gyakorló találkozó.

Felkészülési mérkőzés:

Diósjenő SE-Balassagyarmati VSE 3-3 (2-1)

Diósjenő SE: Földvári – Szabó L., Varga M., Pincze, Csabuda – Krajcsek, Makkai – Balga, Lami, Dávid M. – Varga Gy. Csereként léptek pályára: Szunter, Bregócs, Bőgér D. Játékos-edzők: Varga Gyula, Bőgér Dávid.

Földvári, Szabó, Varga M, Pincze, Csabuda, Krajcsek, Makkai, Balga, Lami, Dávid M, Varga Gyula. Cserék :Szunter, Bregocs, Bőger D.

Balassagyarmati VSE: Juhász – Filip, Berki, Molnár, Bukta – Varga Cs., Mátyás T., Csillik, Jele – Varga F., Géczi. Csereként léptek pályára: Boda, Bujdosó, Duhonyi, Gerliczki, Zachar, Kelecsényi. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Gól: Varga Gy., Lami, Szabó L., ill. Jele, Boda, Gerliczki

Varga Gyula – Véleményem szerint gyengén játszottunk a fiatal Balassagyarmat ellen. Vezettek is egy nullára, aztán fordítottunk három egyre. El kellett volna dönteni a mérkőzést. De szokásunkhoz híven le tudtuk hozni döntetlenre. A játékkal abszolút nem vagyunk megelégedve. Gyenge teljesítményt nyújtottunk, ennél több kell sokkal. Kevés futás, pontatlan passzok, és még sorolhatnám! Jó csapat a Balassagyarmat, fiatal, ügyes társaság, egy jó edzővel! Kívánjuk, hogy érjek el a céljaikat, ami szerintem sikerülni is fog.

Mátyás Zsolt: – Egy jó erőkből álló, rutinos Diósjenővel találkoztunk. Az első félidőben nem működtek a területfelosztások és a labda nélküli mozgás is kevésnek bizonyult. Így a hazaiak többet birtokolták a labdát is domináltak. Míg a másodikban mindent kijavítva, felnőttünk a feladathoz, és kiegyenlítettebb lett a játék, ami bizakodásra ad okot a jövőt illetően. Sok sikert az ellenfélnek a továbbiakban!