2024.05.20.

Harmadosztályú ellenféltől kapott ki a Bánk-Dalnoki Akadémia

Egerben maradt alul a szintén NB III-as együttes.

Múlt szombaton ismét pályán volt a harmadik vonal Közép-csoportjában szereplő Bánk-Dalnoki Akadémia, az ugyancsak NB III-as, Keleti-régióban érdekelt Eger látogatott a Nógrád vármegyei társulat. A harmadokra bontott találkozón egy darabig nem esett gól, aztán a második etapban előnybe kerültek a házigazdák, amit később meg is duplázták, így végül kettő nullra nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

Eger SE-Bánk-Dalnoki Akadémia 2-0 (0-0, 1-0)

Eger, Felsővárosi Sporttelep.

Bánk-Dalnoki Akadémia: 1. és 2. harmad: Zima – Molnár M., Frey (Csikós), Hajdu, Petrezselyem – Darabont G., Szentpéteri – Joannisz, Fellegi, Sápi – Török. 3. harmad: Darabont D. – Nagy B., Szabó Sz., Csikós, Haffner – Kócsa, Nguyen – Tőkés, Nemes-Kiss, Barát – Kiss K. Vezetőedző: Tábori Ákos.

Tábori Ákos: – A mai, Eger elleni mérkőzésen is a terhelést helyeztük előtérbe. A labdakihozatalaink magabiztosak voltak, a mostani héten lépünk tovább a munkában. Az első két harmadban magabiztosan játszottunk, több helyzetünk is adódott amit nem tudtunk érvényesíteni. A harmadik harmadban nem azt a játékot láttam vissza, amit vártam, de pozitív, hogy több fiatal játékosnak is adott volt, hogy bizonyítsanak, két 2006-ös és egy 2005-ös születésű játékos is a pályán volt.