2024.05.20.

Sikeres edzőmeccsel indította az évet az Építők

A Szécsényt fektette két vállra a salgótarjáni alakulat.

Múlt szombaton Balassagyarmaton hangolt egymás elleni edzőmeccsel az egyaránt vármegyénk első osztályban szereplő Szécsény és Építők. A salgótarjáni alakulat kétgólos lépésfórt szerzett a szünetig, majd a fordulás után tovább nőtt a különbség. Végül három nullra nyert Csatlós Tamás csapata.

Felkészülési mérkőzés:

Szécsény VSE-Építők KC 0-3 (0-2)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Szécsény VSE: Csampa – Máté G., Szokács, Mohácsi (Csatlós), Gombár (Henglár) – Kántor, Komár – Király (Matyóka), Molnár, Jedlicska (Gyenes) – Angyal. Játékos-edző: Csatlós Csaba.

Építők KC: Oláh M. – Tőzsér L., Gál, Szabó J., Menczel – Ökrös B., Német, Gyetvai, Budveszel Benett – Baranyi D., Budveszel Benjámin. Cserék: Palotai D., Palotai M., Oláh Sz., Kollár, Klajban M., Tőzsér G., Takács. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Gól: Budveszel Benjámin, Gál, Budveszel Benett

Csatlós Csaba:Amennyivel előrébb tartunk a felkészülésben ellenfelünknél, annyival voltunk tompábbak és fáradtabbak a megterhelő edzések miatt, és a meccs előtti napon is volt terhelés a csapatnak, ami meg is látszódott a mai játékunkon! De nincs ezzel semmi baj, ez ilyenkor ebben az időszakban természetes, és elsősorban nem az eredmény a legfontosabb, hanem, hogy minden játékos megfelelő terhelést kapjon, ami meg is történt! Több játékost is szerettem volna megnézni más poszton, mint ahol eddig játszott, ezért egy kicsit felforgatott összeállításban léptünk pályára ezen a felkészülési meccsen. Sajnos közel sem nyújtottunk olyan teljesítményt, mint az előző találkozónkon, úgy játékban, mint hozzáállásban sem, de dolgozunk keményen tovább, és becsületesen felkészülünk a tavaszi folytatásra! Ellenfelünknek és tesómnak sok sikert kívánok a tavaszi folytatáshoz!

Csatlós Tamás: Elsőre nagyon jó benyomást tett a csapat. Az új játékosok hamar beilleszkedtek. Szép dolgokat láttunk, annak ellenére is, hogy előtte való nap egy húzós havas edzés volt. Sok sikert a Szécsénynek!