2024.05.17.

NB III-as ellenfelet gyűrt le a Bánk-Dalnoki Akadémia

Egygólos edzőmeccset húzott be Tábori Ákos csapata.

Szerdán ismét pályán volt a harmadik vonal Közép-csoportjában szereplő Bánk-Dalnoki Akadémia. A szintén NB III-as, Keleti-régióban versenyző Pénzügyőrhöz látogatott a Nógrád vármegyei társulat. A gyakorló meccset végül egyetlen egy gól döntötte el, amit Kócsa szerzett egy távoli lövésből az első félidőben. Ezt követően hiába próbálkoztak a házigazdák, nem tudtak válaszolni, így Tábori Ákos csapata örülhetett a lefújáskor.

Felkészülési mérkőzés:

Pénzügyőr SE-Bánk-Dalnoki Akadémia 0-1 (0-1)

Budapest, Kőér utca Sporttelep.

Bánk-Dalnoki Akadémia: Darabont D. – Molnár M., Hajdu, Frey, Petrezselyem – Darabont G., Kócsa – Nguyen, Kiss K., Rosta – Sápi. A 61. perctől: Zima – Török, Csikós, Szabó Sz., Fellegi – Farkas, Király – Szentpéteri, Joannisz, Barát – Haffner. Vezetőedző: Tábori Ákos.

Gól: Kócsa

Tábori Ákos: – Negyedik mérkőzésünket játszottuk le. Az elmúlt napokban elvégzett munka látható volt az első hatvan percet megkapó csapatomon. Az ellenfelünk jobb állapotban várt minket. Játékban nem azt láttam most vissza, amit szerettem volna, viszont a nehéz lábak és fáradtabb fejek ellenére is voltak pozitív részek. A harminc percet kapó játékosaim már jobb állapotban léptek pályára, a várt játék is jobban megjelent.