2024.07.27.

Hátrányból fordított a Karancsberény

Pont nélkül maradt a Feláldozhatók.

Múlt vasárnap a Ceredet fogadta a Karancsberény a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának tizenkilencedik körében. A kiegyenlített mérkőzés első félidejének derekán a vendégek kerültek előnybe, de nem örülhettek sokáig, mert hamarosan jött az egyenlítés, így egállal fordultak a felek. A második etap elején már a házigazdák vezettek, Gerhát jutott dupláig. A hátralévő időben próbálkoztak ugyan a látogatók, de már nem tudtak válaszolni, így kettő egyre nyertek a hátrányból felálló ‘berényiek.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 19. forduló:

Karancsberényi VSFC-Cered VSE 2-1 (1-1)

Vezette: Nyerges K. (Horváth S., Horváth B.)

Karancsberényi VSFC: Zsélyi – Szlatincsán, Vilk, Szabó R., Szilágyi (Létrai, 55.) – Gyurkó, Fodor M., Kovács T. (Hulitka Sz., 83.), Papp (Lavaj, 87.) – Mezei, Gerhát. Edző: Fodor Zsolt.

Cered VSE: Kapás – Tősér A., Tomon (Cseri, 83.), Simon B., Bolla – Tősér D., Oláh F., Elek (Pap A., 40.), Danyi (Hajdu, 75.) – Kovács B., Radics. Edző: Horváth Jenő.

Gól: Gerhát (31., 54.), ill. Danyi (25.)

Jók: Zsélyi, Vilk, Szlatincsán, Szabó, Mezei, Gerhát, ill. az egész csapat

Fodor Zsolt: Jó iramú, küzdelmes mérkőzést játszottunk. A saját dolgunkat nehezítettük meg a rengeteg kihagyott helyzettel. Védelmünk jól működött, elől pedig, ha nehezen is, de csak berúgtuk a győzelemhez szükséges gólmennyiséget.

Horváth Jenő:  A hétvégi mérkőzésen sikerült megszereznünk a vezetést, de az ellenfél jobban akarta a győzelmet, így felülmúlták csapatunkat. Gratulálunk a fiatalokból álló Karancsberénynek, további sok sikert nekik!

A bajnokság aktuális állása: