2024.07.27.

Nehézség nélkül nyert a Nőtincs

Hat gólt beszedve szenvedett vereséget a Legénd.

Múlt vasárnap a Legéndet fogadta a Nőtincs a vármegyei legalacsonyabb vonal Nyugati-csoportjának tizenkilencedik körében. Egy ideig nem volt nagy különbség a csapatok között, az első félidő derekán viszont kétszer is beköszöntek a helyzeteikkel jobban sáfárkodó hazaiak. Ezt követően sem adták fel a vendégek, a második etap elején viszont minden eldőlt, mert két újabb góllal rukkoltak elő a házigazdák. Hamarosan tovább nőtt a különbség, majd a hajrában is beköszöntek egyszer a nőtincsiek, akik így végül könnyed, hat nullás győzelmet értek el.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 19. forduló:

Nőtincs SE-Legéndi SE 6-0 (2-0)

Vezette: Varga F. (Tóth R.)

Nőtincs SE: Kovács K. – Dancsó, Fuchs, Kiss D., Busai – Csabuda (Mikulinszki, 46.), Hugyecz, Krausz (Bucsek, 66.), Petrik – Nógrádi (Gyuricza M., 82.), Maglódi Á. (Gyuricza T., 78.). Edző: id. Matyóka Ferenc.

Legéndi SE: Miklián – Gláz, Durucz, Oláh T., Maglódi J. (Soós, 63.) – Holló (ifj. Bujnyik, 74.), Marozsán (Szarvas, 74.), Franyó (Réczi, 46.), Urbán – Ollé (Kucsera, 63.), Takács. Edzők: id. Bujnyik János, Hanusz Péter.

Sárga lap: Holló, Gláz

Gól: Maglódi Á. (23., 65.), Krausz (27.), Nógrádi (52.), Mikulinszki (53., 80.)

Jók: Kovács K. (a mezőny legjobbja), Dancsó, Fuchs, Kiss D., Busai, ill. Miklián

id. Matyóka Ferenc: – Beérett az edzésmunka gyümölcse. A támadó futballunk, ha kicsit akadozva is, jól produkálta magát. A védelemmel nagyon meg voltam elégedve. Az őszi szezonhoz képest egy sokkal ütőképesebb Legéndet tudtunk legyőzni, mert csapatszerkezetben jól játszottak, csak a helyzeteiket nem tudták kihasználni. Egyébként egy jó csapat benyomását keltették a vendégek.

id. Bujnyik János: – Szerintem az első félidőben kétszer hibáztunk és kettő nullra vezetett a Nőtincs. A második félidőben voltak helyzeteink, amiket sajnos nem tudtunk kihasználni. Hozzányúltunk a szerkezethez, át lett variálva a csapat. Sajnos nem jó irányba vetődött el ez a változtatás, így kaptunk még négyet. Amellett, hogy a kapusunk többször is bravúrral fogott olyan helyzeteket, amiket már én is benn láttam. Ezúton is szeretnék gratulálni neki! Ekkora különbség szerintem nem volt a gárdák között. Ott vannak a „ha-k”… Az első félidőben, ha bemennek a helyzetek… De nem szoktam ezzel foglalkozni, nem mentek be. Megérdemelten nyert a Nőtincs. Gratulálok nekik és további sok sikert kívánok! Mi most pihenünk. Vagy edzőmeccset játszunk a Borsosberénnyel vagy javaslatom alapján, leülünk megbeszélni a dolgokat és gyakorolnánk. Megyünk tovább!

A bajnokság aktuális állása: