2024.07.27.

Simán győzött a Karancsberény

Egy piros lap pecsételte meg végleg a hét gólt beszedő Kazár sorsát.

Múlt vasárnap a Kazárt fogadta a Karancsberény a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának huszonharmadik körében. Szépen lassan kezdett kidomborodni a hazaiak fölénye, majd az első félidő derekán meg is szerezték a vezetést. Hamarosan még inkább nehezebbé vált a látogatók helyzete, mert egy piros lap miatt megfogyatkoztak. Még a szünet előtt előtt tovább nőtt a különbség, majd a fordulás után is kapituláltak a vendégek, ráadásul rövid időn belül kétszer is. Ezt követően ugyan legalább a szépítés összejött a kazáriaknak, válasz gyanánt további három góllal rukkoltak elő a végül sima, hét egyes sikert arató ‘berényiek. Mezei öt találattal vált a mérkőzés főszereplőjévé.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 23. forduló:

Karancsberényi VSFC-Kazár KSE 7-1 (2-0)

Vezette: Horváth S. (Tóth R.)

Karancsberényi VSFC: Zsélyi – Negrea (Gordos, 72.), Szabó R., Vilk, Szlatincsán – Papp (Hulitka Sz., 66.), Szőke M., Fodor M. (Lavaj, 66.), Szilágyi – Kovács T., Mezei. Edző: Fodor Zsolt.

Kazár KSE: Racs – Gecse (Körmöczi, 4.), Dobos, Oláh K., Jenei – Szakos, Csíkos, Kovács V., Medve (Harmat, 4.) – Versics, Radics. Játékos-edző: Racs Zsolt.

Sárga lap: Versics

Piros lap: Dobos (28., Kazár KSE)

Gól: Mezei (22., 44., 47., 49., 87.), Kovács T. (64., 66.), ill. Szakos (57.)

Jók: Mezei (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. senki

Fodor Zsolt: – Jó hangulatban készültünk a mérkőzésre, mert előző nap U19-es csapatunk megnyerte saját bajnokságát. A meccsen aztán magabiztosan játszva, rengeteg szép támadást vezettünk és Mezei vezérletével sokat ki is használtunk.

Racs Zsolt: – Sérültjeink felépültek, három perc elteltével viszont mindkettőt le kellett cserélnem, mert újból kiújult a sérülésük. Amúgyis kevés létszámban érkeztünk, ez pedig nagyon megfogta a csapatot. Emellett pedig a tizedik percben kiállítottak tőlünk még egy embert, így tízen maradtunk. Elég mély talajon, tízen is jól tartottuk magunkat az első félidőben, de sajnos a szünet után érezhető volt, hogy a Karancsberény tizenegy fővel van, mi pedig kevesebben. Gratulálok az ellenfélnek, de az én játékosaimnak is, azok, akik hétről hétre részt vesznek a mérkőzéseken, még akkor is, ha az eredmény nem kedvezők számunkra!

A bajnokság aktuális állása: