2024.07.27.

Visszalépett egy csapat a bátonyterenyei teremtornán

Változtatás nélkül közöljük a sajnálatos döntést hozó, címvédő Bakos Vill közleményét.

Az elmúlt években rendre meghatározó szerepet töltött be a bátonyterenyei téli kispályás teremlabdarúgó bajnokság életében a Bakos Vill együttese. Jobbnál jobb eredmények és bajnoki címek fémjelezték a gárda szerepléseit. A mostani, tizedik évadnak címvédőként vágott neki Fodor Dániel legénysége. Egészen a legutóbbi, hatodik fordulóig a jelenlegi kiírásban is veretlen volt az érintett alakulat.

Aztán következett az ismert sajnálatos történés, a Gold Team elleni félbeszakadt meccs. Aktuális anyagunkban egy szomorú, egyben megdöbbentő hírről vagyunk kénytelenek beszámolni. Immáron hivatalosan, hogy visszalép a szezon további küzdelmeitől az említett társulat. Változtatás nélkül közöljük a csapat weboldalunkhoz csütörtökön délután eljuttatott közleményét.

Tisztelt Sportbarátok!

Mindenki számára ismert a X. Bátonyterenyei teremlabdarúgó tornán kialakult helyzet, ami miatt a CSAPAT úgy döntött, hogy a tornát nem kívánjuk tovább
folytatni. Nehéz döntést kellett meghoznunk közösen, de sajnos az elmúlt napokban történtekkel nem tudunk azonosulni. Regnáló bajnokként, az ominózus fordulóig a bajnokságot veretlenül, pontelőnnyel vezető csapatként nehéz döntés volt, hogy az idei bajnokságtól visszalépjünk. Az elmúlt 8 évben 4 bajnoki címet és egy ezüstérmet, valamint sok szurkolót és barátot szereztünk a csarnokban.

A fegyelmi bizottság döntését tudomásul vettük, még ha az eredeti döntéssel nincs is teljesen összhangban, azonban a mai napon a szervezők részéről megjelent módosító/magyarázó nyilatkozat, és az utána kialakult helyzet miatt azt láttuk a legjobb döntésnek, ha az egésznek a részünkről véget vetünk. A labdarúgásnak ezen a szinten nem erről, ilyen eseményekről kellene szólnia Ennek az egésznek a sport szeretetéről, a kikapcsolódásról, szórakozásról és szórakoztatásról kellene szólnia, viszont jelenleg ez már korántsem az. Csapatunk a Bakos Vill nevében további jó szórakozást és balesetmentes tornát kíván a még versenyben lévő csapatoknak.

Sportbaráti üdvözlettel:
Fodor Dániel – csapatvezető
s.k