Szécsényben egyelőre csak heti egy-két “focizgatás” szerepel a programban

Gabi

Kelecsényi Gábor a jövőben még több fiatalt építene be csapatába.

Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye egyes gárdák edzőit. A szakembereknél arra voltunk kíváncsiak, mi a véleményük a határozat kapcsán, terveznek-e közös foglalkozásokat tartani a következő időszakban, meglátásuk szerint mennyire érintheti negatívan játékosaikat a kényszerszünet, illetve még megérdeklődtük, mit gondolnak, egy augusztusi újraindulás előtt mikor volna célszerű nekivágni az alapozásnak. Sorozatunkat az előző évadot a tizenegyedik helyen befejező Szécsény VSE-t irányító Kelecsényi Gáborral folytatjuk.

Kelecsényi Gábor: – A lezárást már lehetett sejteni, hiszen több hét szünet után már nem lehetett volna időben befejezni a bajnokságot. A “kötelező” közös edzéseket nem folytatjuk, de hetente egyszer-kétszer összejövünk egy kis focizásra. Úgy gondolom, akik eddig is elvégezték a kiadott otthoni edzésfeladatokat, azok ezután is el fogják, akik meg nem, azok remélem, a heti focizásra eljárnak. A jövőbeli terv, hogy a bajnoki kezdés előtt öt héttel nekivágunk a felkészülésnek. Ahogy már ősszel elkezdtem, most is több új fiatal játékos csatlakozik a kerethez az U19-es csapatból.

Next Post

Ismét csatlakozik a nógrádi futballhoz a Bernecebaráti-Kemence

Hamarosan hivatalos lehet az elmúlt két szezont a Pest megyei vérkeringésben eltöltő csapat szűkebb környezetünkbe történő visszatérése. Még 2016-ban egy örömteli eseményt jegyezhettünk fel a nógrádi labdarúgásban, öt év focimentes időszakot követően újra csatlakozott szűkebb környezetünk vérkeringéséhez a Bernecebaráti-Kemence SE. Két szezonon át a nyugati megye három meghatározó alakulatként is […]
error: Content is protected !!