2024.06.18.

Idegenben zárja le az őszi szezont az SBTC

Vasárnap Sényőn lesz jelenésük az NB III-as salgótarjániaknak. 

A DEAC-tól elszenvedett hazai vereség után vasárnap Sényőre hivatalos az SBTC a harmadosztály Észak-Keleti-csoportjának tizenhetedik fordulójában. A tizenhárom órás kezdéssel esedékes találkozót Salgótarján Megyei Jogú Város szponzorálásának köszönhetően élőben közvetítjük weboldalunkon. Szokásunkhoz hűen, ismét megszólaltattuk az érintett gárdák mestereit. A jelenleg a táblázaton a fekete-fehérektől egy-egy hellyel és ponttal lemaradó, tizennegyedik házigazdák irányítását az előző bajnokijukat megelőzően átvevő Nagy Sándor mellett a fontos alsóházi ütközet előtt álló vendégeket irányító Sebestyén Szilárd is megosztotta velünk gondolatait. Lássuk a felvezetőket!

NB III Észak-Keleti-csoport, 17. forduló, 2023. november 26. (vasárnap), 13.00:

Sényő FC Selyem-Ber-Salgótarjáni BTC

Sényő, Sporttelep. Vezeti: Vinter Béla Gábor (Balla Levente, Elek Balázs)

Nagy Sándor, a Sényő FC Selyem-Ber vezetőedzője:A mögöttünk hagyott röpke időszakról csak jókat tudok elmondani. Úgy érzem, egy jó közegbe kerültem be. Függetlenül attól, hogy az eredmények elmaradtak a vártaktól. Úgy gondolom, idő kérdése, és minden a helyére fog kerülni. Eddig pozitív a kép. Mint minden mérkőzésre, erre is becsületesen felkészültünk. Vannak információink. Természetesen az ellenfélnek is vannak erősségei és gyenge pontjai, ahogy nekünk is. Igyekezünk minél jobban kihasználni a gyengeségeiket, illetve amiben jók, lereagálni, hogy ne tudjanak kellemetlenségeket okozni nekünk. Mindkét csapatnak a három pont a célja, ez a sportszerű, hogy mindig a győzelemre kell gondolni. Aztán lesznek nyertesek és vesztesek, illetve még ott van a döntetlen is, a harmadik verzió, de nyilván itthon be szeretnénk húzni ezt a meccset. Szűk a keretünk, de megvagyunk, nem tudok hiányzót mondani.

Sebestyén Szilárd, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Az előző mérkőzésen sajnos nem sikerült pontot szerezni, bár a játék képe alapján a döntetlen benne volt a pakliban! A heti felkészülésüket finoman szólva sem volt ideális! Kevesen vagyunk, és a kevésből is többen kisebb sérüléssel vagy betegséggel bajlódnak, így érdemi edzésmunkát nem tudtunk végezni. Pedig nagyon fontos meccs előtt állunk! Edzőváltás volt az ellenfélnél, ami új impulzust adhat. Jó képességű játékosok alkotják az ellenfelet, a pontrúgásaik nagyon veszélyesek. Nagyot kell küzdeni azoknak, akik pályára tudnak lépni! Bakos, Kálmán, Molnár, illetve Bajor sérülés miatt biztosan nem szerepelhet, és az U19 is ugyanazon a napon játszik.