Vasárnap csak egy nógrádi csapat lesz érdekelt az NB III-ban

Gabi

Elhalasztásra került a BSE Eger elleni fellépése, Ceglédre látogat az SBTC.

Vasárnap már a tizennegyedik forduló kerül megrendezésre az NB III Keleti-csoportjának aktuális idényében. A szokásoktól eltérően ezúttal nem kettő, hanem egy nógrádi alakulat lesz érdekelt a soros körben. A BSE-Eger mérkőzés kapcsán a megbetegedések által sújtott vendégek halasztási kérelemmel fordultak az Ipoly-partiakhoz, amire azonnal rábólintottak, így később hozzák tető alá a találkozót. Az SBTC viszont nem pihen, a hét utolsó napján 14.30-tól Cegléden küzdhetnek majd a pontokért a fekete-fehérek.

Ahogy már az előző években megszokhatták olvasóink, a közelgő összecsapás előtt nem csak a salgótarjániak szakvezetőjét, Rubint Richárdot, hanem a Pest megyei házigazdákat irányító Makrai László is elmondta várakozásait az összecsapással kapcsolatban. Lássuk a felvezetőket!

NB III Keleti-csoport, 14. forduló, 2020. október 18. (vasárnap), 14.30:

Ceglédi VSE (16.)-Salgótarjáni BTC (13.)

Helyszín: Cegléd, Zsengellér Gyula Sporttelep. Vezeti: Kátai Gábor (Vrbovszki Pál, Ancsin Zoltán)

Makrai László, a Ceglédi VSE vezetőedzője: – Nagyon rossz időszak van mögöttünk! Rengeteg sérülés, betegség hátráltatott minket, az eredmények nem úgy jöttek, ahogy terveztük! Nem magyarázkodok, az eredmények magukért beszélnek, de mi nem is gondolkodtunk egy meccs halasztásán sem, mint más csapatok. Volt, hogy gyúrónk sem, játékosaink is alig voltak, de becsülettel harcolunk, és bízok abban, hogy emiatt a szerencse is mellénk áll majd. Minden csapatot, amennyire lehet, feltérképezünk. Mostani ellenfelünk sincs jó szériában, így egy igazán feszült meccsre számítok, nagyon fontos lesz, hogy ki szerzi meg a vezetést. Mikler Dániel még mindig lábadozik, Csendes Péter, Majoros Szabolcs betegséggel küszködik, plusz még vannak kisebb sérültjeink, akiknek kérdéses a játéka

Rubint Richárd, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Nem volt túl ideális a hét, mert sajnos az időjárás befolyásolta az edzéstervet. Bár ettől függetlenül csináltuk a dolgunkat, még ha kevesen is vagyunk, akadnak betegek és sérültek. Dolgozunk, akarunk előrébb lépni! Tudjuk, hogy nem egyszerű, mert sajnos tényleg beleestünk egy gödörbe, amin nem segít, hogy kevesen vagyunk a hiányzók miatt. Nyilván jobb lett volna most három nyertes mérkőzés után készülni, de ezek az időszakok is hozzátartoznak a futballhoz.  Nehéz ellenfél vár ránk, de megpróbáljuk megoldani a feladatot, mert most már tényleg ideje lenne egy újabb győzelem! Túl kell lenni a múltkor vereségen. Kellemetlen volt, mert ahogy utána is megnéztük a videón, párszor érdekes döntést hozott a játékvezető, ami sajnos nem egyszer ellenünk történt. Ez van, ilyen a foci! Remélem, ez már mit sem fog számítani, és nem befolyásolja a vasárnapi meccset. A Cegléd is sokkal jobb csapat, mint amit a tabella mutat. Ők sem túl jó passzban vannak. Novák Norbert, Tarlósi Patrik, Illés Edvin, illetve Hegedűs Martin biztosan nem lesz bevethető.

Next Post

Egy meccset játszottak szombaton a megye egyben

A Héhalom a Pásztót fogadta a kilencedik kör nyitányán. Megyei I. osztály, 9. forduló, szombat: Héhalom SE-Pásztó SK 1-2 Diósjenő SE-Mohora SE-elhalasztva
error: Content is protected !!