2024.05.29.

Tovább menetelne az SBTC

Három sikert követően a Karcaggal találkoznak az NB III-as salgótarjániak.

A Tiszaújvárossal szemben megszerzett újabb remek győzelmet követően vasárnap már az NB III Észak-Keleti-csoportjának huszonötödik körében lesz érdekelt az SBTC. Tizenhét órás kezdéssel Tiszafüreden fogadja a Karcag a fekete-fehéreket. Salgótarján Megyei Jogú Város szponzorálásának köszönhetően weboldalunk élőben fogja közvetíteni a találkozót. Szokásunkhoz hűen, ismét megszólaltattuk az érintett társulatok mestereit. A pályaválasztó gárdát dirigáló Varga Attila mellett a Stécét felkészítő Sebestyén Szilárd is megosztotta velünk előzetes gondolatait. Lássuk a felvezetőket!

NB III Észak-Keleti-csoport, 25. forduló, 2024. április 21. (vasárnap), 17.00:

Karcagi SE-Salgótarjáni BTC

Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep. Vezeti: Nyekita Benjamin (Sztányi Tibor, Szilágyi Zsolt)

Varga Attila, a Karcagi SE vezetőedzője:Győzelmet várok, egyértelműen ezzel a szándékkal fogunk pályára lépni! A legfontosabb, hogy hétről hétre a saját játékunkat tökéletesítsük, úgyhogy mindenképp magunkra fogunk koncentrálni, mert “ itthon” akarjuk tartani a pontokat! A Gyöngyös ellen kilenc kidolgozott helyzetből csupán hármat értékesítettünk, a helyzetkihasználáson van mit javítani, de ez egyértelműen nem csak a gyakorlásokon múlik! Remélem, ami akkor bennünk maradt, az most nem fog!

Sebestyén Szilárd, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Pozitív, de nem elbizakodott hangulat van az öltözőben! Jó csapatok ellen sikerült eredményesnek lenni. A soron következő ellenfél is jó brigád, építkeznek, játsszák a focit. Csapatszinten erős a szélsőjáték, és az egyéni kvalitások is megvannak az ellenfélben. Mi továbbra is a fegyelmezettségre és a csapatszellemre apellálunk. Szervezettnek és elszántnak kell lenni! Sulyok sérülés, Orosházi betegség miatt nem lép pályára.