2024.06.13.

Idegenben húzott be rangadót az Érsekvadkert II

Pont nélkül maradt a Rétság.

Múlt vasárnap Rétságon volt jelenése az Érsekvadkert tartalék csapatának a vármegyei harmadosztály Észak-Nyugati-csoportjának harmadik körében. Jobban kezdtek a vendégek, tíz perc alatt előnybe is kerültek, aztán fokozatosan felvették a ritmust a házigazdák, akik minden téren méltó riválisnak bizonyultak. Az összecsapás harmadánál jött az egalizálás, majd folytatódott a kiegyenlített küzdelem. Rögtön a második felvonás elején megint a látogatók vezettek, majd hamarosan a duplázó Szabó László jóvoltából növelték lépésfórjukat. Még akkor sem adták fel a hazaiak, mentek tovább, de már csak helyzetekig és elrontott büntetőig jutottak. Végül három egyre nyertek a ‘vadkertiek.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 3. forduló:

Rétság FC-Érsekvadkert SE II 1-3 (1-1)

Vezette: Trubin B. (Pál A., Győri M. Sz.)

Rétság FC: Barna – Tövis, Molnár M., Benkocs B., Homolya A. – Szklenár, Durján (Dian, 68.), Körmöci (Hekli, 68.), Homolya E. – Pataki (Zsíros, 80.), Mák. Edző: Havay Zoltán.

Érsekvadkert SE II: Szekeres – Hustyava (Oláh F., 75.), Majer, Farkas, Tálas (Beluczki, 46.) – Medvik (Szabó Levente, 46.), Szabó László, Mácsik (Őszi, 75.), Sipos – Varga S., Kovács R. Edző: Bernhardt László.

Sárga lap: Tövis, Mák, Homolya A., ill. Varga S., Farkas

Gól: Homolya A. (30.), ill. Varga S. (10.), Szabó L. (47., 55.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Havay Zoltán: – Küzdelmes mérkőzésen, egy jó ‘Vadkert ellen, az első félidőben egyenlő ellenfelek voltunk. Sajnos a második félidő elején gyorsan kaptunk egy gólt, amitől megrendült a csapat. Ismét rövid volt a kispadunk, így nem tudtunk megfelelően frissíteni. A helyzeteink megvoltak, küzdöttünk ismét, a végén hibáztunk egy büntetőt is. Összességében a jobb csapat nyert, gratulálunk!

Bernhardt László: – Ugyanolyan rosszak voltunk, mint eddig, csak volt egy kis szerencsénk. Nem volt jó meccs. Nem azt játszottuk, amit kellett volna és amit megbeszéltünk. Szerencsére azért rúgtunk három gólt. Jól focizott a Rétság. A szerencsén múlott ez a győzelem. 

A bajnokság aktuális állása: